Το News247 είναι αναπόσπαστο κομμάτι του νέου digital περιοδικού της 24ΜEDIA

Το News247 είναι αναπόσπαστο κομμάτι του νέου digital περιοδικού της 24ΜEDIA

Η 24ΜEDIA συλλέγει τα κείμενα που αξίζει να διαβάζεις καθημερινά στο νέο του digital περιοδικού και το News247 δεν θα μπορούσε να λείπει

Η 24ΜEDIA μπαίνει δυναμικά στον χώρο των digital περιοδικών, λανσάροντας το theTag για άμεση και σφαιρική ενημέρωση.

Το theTag είναι το περιοδικό που έχει δημιουργηθεί για να συλλέγει τα καλύτερα κείμενα του δικτύου της 24MEDIA που κάθε αναγνώστης πρέπει να διαβάσει.

Οι πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα κείμενα του ομίλου συλλέγονται σε ένα περιοδικό και ο αναγνώστης έχει μία πλήρη και σφαιρική ενημέρωση για τα θέματα της επικαιρότητας. Έτσι, οι πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις από τον χώρο της πολιτικής, της κοινωνίας, του αθλητισμού, του ανδρικού και γυναικείου lifestyle και γενικότερα όλων των τομέων περιεχομένου του δικτύου συγκεντρώνονται σε μια πλατφόρμα.

Στόχος του " theTag.gr" είναι όλοι οι αναγνώστες, ακόμα και αυτοί που διαθέτουν ελάχιστο χρόνο, να ενημερωθούν για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν, με έναν τρόπο εύκολο, φρέσκο, αναλυτικό, αντικειμενικό και ευανάγνωστο.

Κάπως έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις το νέο digital περιοδικό στο e-mail σου, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, κάθε απόγευμα στις 18:00. Έτοιμο να το "ξεφυλλίσεις" και να διαβάσεις τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα κείμενα.

Το " theTag.gr" θα είναι ο διαδικτυακός χώρος, όπου συγκεντρώνονται όλα τα τα επίκαιρα και ουσιαστικά ζητήματα της καθημερινότητας σε μια καινοτόμα μορφή, καθώς η πλατφόρμα ενημέρωσης (Noowit) στηρίζεται σ’ έναν μοναδικό αλγόριθμο Τεχνητής Νοημοσύνης ο οποίος ανιχνεύει τις προτιμήσεις του κάθε αναγνώστη και αξιολογεί την ειδησεογραφία, επιλέγοντας με αυτό τον τρόπο τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για εκείνον.

Στο theTag.gr θα μπορείς να διαβάσεις τις πιο σημαντικές ειδήσεις από το News247.gr και τα πιο επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα των site Sport24.gr, Contra.gr, huffingtonpost.gr, Oneman.gr, Ladylike.gr, ανά πάσα στιγμή και απ' οπουδήποτε βρίσκεσαι, μιας και είναι προσβάσιμο απ’ όλες τις συσκευές (Desktop / mobile / tablet).

SHARE: