Το SPORT24 στην πρεμιέρα του NBA με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το SPORT24 στην πρεμιέρα του NBA με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το SPORT24 δεν θα μπορούσε να λείψει από την πρεμιέρα του ΝΒΑ και τις πρώτες αναμετρήσεις των Μιλγουόκι Μπακς. Αποκλειστικές συνεντεύξεις και live συνδέσεις.

Το SPORT24 ταξίδεψε μέχρι τις ΗΠΑ και βρέθηκε στην πρεμιέρα του NBA. Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρέθηκε στο Μιλγουόκι όπου μετέφερε τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας δόθηκαν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Το SPORT24 κάλυψε το γεγονός για έξι ημέρες, με πληθώρα άρθρων, ρεπορτάζ, live συνδέσεων, ενώ τοποθέτησε ειδική φάσα και widget στην κεντρική του σελίδα. Μία ημέρα πριν από την παραλαβή του δαχτυλιδιού για το πρωτάθλημα του 2021, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε αποκλειστικά στον Χάρη Σταύρου, ενώ όταν το παρέλαβε, έδειξε μόνο στο SPORT24 ένα μυστικό που κρύβεται στη “καρδιά” του. Μάλιστα, η αποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο μεταφράστηκε και στα αγγλικά ώστε το περιεχόμενό της να μοιραστεί σε αμερικάνικα και ευρωπαϊκά ΜΜΕ!

Παράλληλα, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Σπύρο Καβαλιεράτο σχολίασαν live την πρεμιέρα των πρωταθλητών Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, ενώ ο Χάρης Σταύρου σε απευθείας σύνδεση μετέφερε όλες τις εξελίξεις από το Fiserv Forum.

Μεταξύ των σημαντικών επιτυχιών του SPORT24 ήταν η συνέντευξη του νέου παίκτη των Μιλγουόκι Μπακς, Γιώργου Καλαϊτζάκη– η πρώτη του από τότε που πήγε στην ομάδα- καθώς και αυτές του προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόζλερ και του GM των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ.

Το SPORT24 δημιούργησε συνολικά 51 άρθρα και 10 απευθείας συνδέσεις με το Μιλγουόκι. Ακόμη μία δημοσιογραφική αποστολή για το SPORT24 ολοκληρώθηκε με επιτυχία καθώς ήταν και πάλι η πρώτη επιλογή των αναγνωστών για την αθλητική τους ενημέρωση. Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ήταν ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα