Βαξεβάνης: ‘Αντιθεσμική η συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη’

Βαξεβάνης: ‘Αντιθεσμική η συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη’
O δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης eurokinissi

Ο εκδότης του "Ντοκουμέντο" Κώστας Βαξεβάνης σχολίασε στο Ραδιόφωνο 24/7 τη στάση του προέδρου της ΝΔ για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας του περί σχέσεων βουλευτών με εγκληματικές ομάδες

Σε νέες αποκαλύψεις για το βίο και την πολιτεία των συνομιλητών του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη προχωρά η εφημερίδα Documento της Κυριακής.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, ο κ. Αυγενάκης δεν είχε μια συνομιλία δευτερολέπτων με άτομο το οποίο δεν γνώριζε, όπως δήλωσε ο γραμματέας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά επικοινωνούσε τακτικά με τον καταδικασμένο για εκβιασμούς Παναγιώτη Μπαμπάτση. Τακτική επικοινωνία είχε ο Μπαμπάτσης και με τον επικεφαλής της φρουράς της Ντόρας Μπακογιάννη, ενώ στελέχη της ΝΔ φωτογραφίζονταν συχνά με το συγκεκριμένο άτομο.

Το δημοσίευμα επεσημαίνει ότι σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση αποτελεί και η σύλληψη του συνεταίρου του Μπαμπάτση, Μανώλη Παπουτσάκη, ο οποίος ήταν φυγόποινος μετά την καταδίκη του σε 14 χρόνια κάθειρξη για εμπορία ναρκωτικών.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και στο Live News με το Δημήτρη Χατζηνικόλα ο εκδότης του Ντοκουμέντο Κώστας Βαξεβάνης έκανε λόγο για συχνή επικοινωνία του Μπαμπάμτση με τον κ. Αυγενάκη , ενώ ανέφερε ότι ανοίγει ο κύκλος των σχέσεων και των επαφών Μπαμπάτση με στελέχη της ΝΔ.

Παράλληλα, ο κ. Βαξεβάνης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αντιθεσμική συμπεριφορά, καθώς αντί να δώσει απαντήσεις για τις σχέσεις του κ. Αυγενάκη με εγκληματικές ομάδες, αυτός μίλησε με τα πιο εξευτελιστικά λόγια για τους 100 εργαζομένους της εφημερίδας που έκανε τις αποκαλύψεις.

Ακούστε τις δηλώσεις του Κώστα Βαξεβάνη στο Ραδιόφωνο 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα