Βίντεο: Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ερμηνεύει Παύλο Σιδηρόπουλο

Βίντεο: Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ερμηνεύει Παύλο Σιδηρόπουλο

Στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας βρέθηκαν στελέχη και προσωπικό του ομίλου Αλαφούζου. Δείτε το βίντεο από το τραγούδι του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Κωνσταντίνου Μπογδάνου που ξεσήκωσε το κοινό (Vid)

Δεκάδες στελέχη, δημοσιογράφοι και λοιπό προσωπικό, αλλά και φίλοι του δημοσιογραφικού ομίλου Αλαφούζου βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο διασκέδασης LEVARE Music Theater στην Ιερά Οδό, στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NEWS 247, στη μέση της άκρως διασκεδαστικής βραδιάς με κύριους και βασικούς τραγουδιστές την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Κώστα Μακεδόνα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κωνσταντίνος Μπογδάνος πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε τραγούδια όπως: “Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια” της Σωτηρίας Μπέλλου, αλλά και τον “Μπάμπη τον Φλου” του Παύλου Σιδηρόπουλου.

Και μπορεί να μην τόλμησαν άλλοι δημοσιογράφοι να ανέβουν στην πίστα για να αποδείξουν τις ερμηνευτικές τους ικανότητες, όμως οι πληροφορίες θέλουν το κέφι να είναι αμείωτο, με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη να χορεύει ασταμάτητα ζεϊμπέκικα, το ίδιο και ο δημοσιογράφος Γιάννης Σπανολιός.

Το βίντεο που αναπαρήχθη στην εκπομπή “Οι αταίριαστοι” με παρουσιαστές τον Γιάννη Ντσούνο και Μπάμπη Κούτρα πάντως απέσπασε θετικά σχόλια, με τον δεύτερο να παροτρύνει μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να αλλάξει καριέρα. “Εμένα μου άρεσε πολύ με λυμένη την γραβάτα και με το χέρι στην τσέπη”, σχολίαζαν στο πάνελ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα