X Factor: Η αποχώρηση-έκπληξη και η εμφάνιση της Κοκκίνου που έβαλε ‘φωτιές’

X Factor: Η αποχώρηση-έκπληξη και η εμφάνιση της Κοκκίνου που έβαλε ‘φωτιές’
STUDIO FOTOGENIAPanigyropoulos George

Η αναπάντεχη ψήφος του κοινού που έβγαλε στη "σέντρα" δύο από τα φαβορί και η εμφάνιση της Κοκκίνου που έκανε τη διαφορά, στα highlights του 6ου live του X-Factor. Πώς σχολίασαν οι χρήστες την εκπομπή στο twitter

Ένα ακόμη Live του X-Factor στο δρόμο προς τον τελικό έφτασε στο τέλος του, με έναν παίκτη φυσικά να αποχωρεί. Η εκπομπή της Τρίτης από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, είχε πολλές εκπλήξεις, καθώς δύσκολα θα περίμενε κανείς τους Ίαν Στρατή και Πιλάτο Κουνατίδη να συγκεντρώνουν τη χαμηλότερη υποστήριξη του τηλεοπτικού κοινού. Εντυπωσιακή ήταν και η Έλλη Κοκκίνου στη σκηνή του σόου, παρά τα προβλήματα της παραγωγής κατά τη διάρκειά της εμφάνισή της.

Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και παρέμειναν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι 7 διαγωνιζόμενοι. Αναλυτικά τα τραγούδια που ερμήνευσαν οι φιναλίστ είναι τα εξής: Ο Ίαν Στρατής τα: “Uptown funk”, «Για το καλό μου», ο Πιλάτος Κουνατίδης τα: «Φεύγοντας», «Το μπαγλαμαδάκι», οι Stereo Soul τα: “Take me to church”, “Staying Alive”, ο Αλέξανδρος Πιτσάνης τα: «Τα λόγια κομμάτια», “Un altra te”, η Νωαίνα τα: “I love rock’n roll”, «Ανθρωπάκος», ο Ανδρέας Λέοντας τα: «Αγάπη τι δύσκολο πράγμα», «Μη φύγεις τώρα» και η Τάνια Μπρεάζου τα: “Chandelier”, «Μόνο μπροστά».

STUDIO FOTOGENIAPanigyropoulos George

 

Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους για ν’ ακούσουν τις προτιμήσεις του κοινού. Ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε τους δύο διαγωνιζόμενους με τις λιγότερες ψήφους, και μετά την τραγουδιστική αναμέτρηση των δύο, η κριτική επιτροπή έκρινε ποιος θα αποχωρήσει στο έκτο live του “The X Factor”.

 

Προς έκπληξη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Θεοφάνους, δύο από τους παίκτες τους, που θεωρούνται από τα “φαβορί” βγήκαν στη “σέντρα” και έτσι προχωρήσαν στο battle. Ο Πιλάτος Κουνατίδης και ο Ίαν Στρατής “μονομάχησαν” τραγουδιστικά και η επιλογή ήταν αυτή τη φορά της κριτικής επιτροπής.

Με εξαίρεση την Πέγκυ Ζήνα που στήριξε τον δικό της παίκτη και οι τρεις υπόλοιποι κριτές επέλεξαν τον υποψήφιο του Γιώργου Θεοφάνους, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει Πιλάτος Κουνατίδης.

Τα σχόλια στο twitter δεν έλειψαν και ήταν όπως πάντα καυστικά και απολαυστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα