X Factor: Η Νωαίνα έδειξε τα οπίσθια της σε… ζωντανή μετάδοση

X Factor: Η Νωαίνα έδειξε τα οπίσθια της σε… ζωντανή μετάδοση

Τι μουστάκι έταξε, τι παντελόνια κατέβασε, η Νωαίνα τελικά ήταν εκείνη που "πήρε πόδι" από το 8ο Live του show μουσικής. Η διαγωνιζόμενη το τερμάτισε, επιδεικνύοντας τα οπίσθιά της live (vid)

Η Τελευταία της Ζήνα (όχι της πριγκίπισσας του πολέμου, της Πέγκυς) έχασε λίγο τη… μπάλα στο live του X-Factor το βράδυ της Τρίτης και μπέρδεψε το talent show, με το reality και το green room με boudoir. Προφανώς το κορίτσι με το μουστάκι αισθανόταν το τέλος να πλησιάζει και έκανε ότι μπορούσε προκειμένου να αποτρέψει (ΜΑΤΑΙΑ) το μοιραίο.

Όταν λοιπόν η κάμερα μετέδιδε από το green room και αφού είχε ολοκληρώσει τη… δήλωσή της στην Ευαγγελία Αραβανή, αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη στο κοινό και να κατεβάσει το παντελόνι της.

Στα διαδικαστικά, ο Ανδρέας Λέοντας από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους και η Νωαίνα από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα, κλήθηκαν να τραγουδήσουν ένα ακόμη τραγούδι, που έκρινε την παραμονή τους στο show.

Από την αναμέτρηση των δύο υποψηφίων και παρά τα “αποκαλυπτήρια”, οι τέσσερις κριτές έκριναν να αποχωρήσει από το σόου η Νωαίνα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Πέγκυ Ζήνα βγαίνει εκτός κούρσας για το έπαθλο, αφού κανείς από τους παίκτες της δεν παραμένει στο παιχνίδι. Για την Τάμτα διαγωνίζεται ακόμη η Τάνια Μπρεάζου, από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη συνεχίζουν οι Stereo Soul και τέλος ο Γιώργος Θεοφάνους παραμένει ο μόνος με δύο διαγωνιζόμενους, τους Ίαν Στρατή και Ανδρέα Λέοντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα