Ξεσπά η Νέγκα μετά το εξώδικο του ΣΚΑΪ

Ξεσπά η Νέγκα μετά το εξώδικο του ΣΚΑΪ

Η παρουσιάστρια έδωσε στη δημοσιότητα το εξώδικο που έλαβε για τη λήξη της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό

Εξώδικο από τον ΣΚΑΪ έλαβε η Αθηναΐς Νέγκα το οποίο και δημοσίευσε, εκφράζοντας την αγανάκτησή της για τον σταθμό, περίπου δυο εβδομάδες αφότου διακόπηκε η εκπομπή Rodeo και η συνεργασία της, κι ενώ εκείνη είχε γεννήσει μόλις μερικές ημέρες.

«Ή κάποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο η κ. Κουτσαυτάκη του ΣΚΑΪ έστειλε αυτό το καταπληκτικό εξώδικο σπίτι μου σύμφωνα με το οποίο πρέπει να «τρέξω» να υπογράψω την λήξη σύμβασης -επίσης αναφέρονται «τα δικαιώματα μου»(;!!) βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου, έχουμε εξηγήσει εγώ και ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μέρες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. θέλουν ΤΙ; να αφήσω μωρό 25 ημερών, για να κάνω κάτι που μπορεί να περιμένει; δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. Τι στυλ είναι αυτό;» γράφει η παρουσιάστρια στο Instagram, όπου και παραθέτει μέρος του εξώδικου.

Ή καποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο ,η κ.Κουτσαυτάκη του Σκαι ,έστειλε αυτο το καταπληκτικό εξώδικο σπιτι μου σύμφωνα με το οποίο πρεπει να «τρέξω» να υπογράψω την λήξη σύμβασης -επισης αναφέρονται «τα δικαιώματα μου»(;!!) βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου,εχουμε εξηγήσει εγω κ ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μερες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. θέλουν ΤΙ; να αφήσω μωρό 25 ημερών,για να κανω κατι που μπορει να περιμένει ;δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξωδικα, ενω τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. τι στυλ ειναι αυτο;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

Η παρουσιάστρια, που επέστρεψε από την άδεια λοχείας μόλις 11 μέρες μετά τον τοκετό, σχολιάζοντας την αιφνίδια διακοπή της εκπομπής, στην οποία ήταν συμπαρουσιάστρια μαζί με τον Βαγγέλη Περρή, είχε εκφράσει το παράπονό της ότι: «Δεν με πήρε κανείς από τον ΣΚΑΪ να μου πει ξέρεις, αλλάζουμε προγραμματισμό, μη βιαστείς να έρθεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κόβεται η εκπομπή 'Rodeo' του ΣΚΑΙ

Νέγκα: Είμαι σοκαρισμένη. Κανείς δεν με ενημέρωσε για το 'κοψιμο' του Rodeo

Νέα τηλεοπτική στέγη για Περρή και Νέγκα - Έρχεται το Circo

Τέλος και για την εκπομπή 'ΕΔΩ' στον ΣΚΑΙ - Έβαλε τα κλάματα η Ντορέττα

ADVERTISING

SHARE: