Υπέρ Μαρινάκη οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ

Συγκέντρωση εργαζομένων στον ΔΟΛ, την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συγκέντρωση εργαζομένων στον ΔΟΛ, την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Συζητήθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η υπόθεση της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον υπερθεματιστή Βαγγέλη Μαρινάκη

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση για την επικύρωση της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει ανακηρυχθεί υπερθεματιστής ύστερα από τη διαδικασία του πλειστηριασμού.

Σήμερα συζητήθηκε η σχετική αίτηση ενώπιον του Πρωτοδικείου της Αθήνας, στο οποίο άσκησαν παρέμβαση τόσο οι εργαζόμενοι του Οργανισμού όσο και οι εκπρόσωποι συνδικαλιστών ενώσεων, και ειδικότερα της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΙΤ και της ΕΤΙΤΑ. Μαλιστα, οι εργαζόμενοι ζήτησαν από το δικαστήριο να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπέρ του υπερθεματιστή καθώς, όπως επισημάνθηκε, "οποιαδήποτε άλλη επιλογή οδηγεί την εταιρεία σε πτώχευση που είναι  ό,τι χειρότερο για τους εργαζόμενους".

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει την ειδική διαχείριση, Γ.  Αγγελίδης,  υπογράμμισε την ανάγκη για ταχεία έκδοση της απόφασης, επειδή -όπως είπε- "υπάρχει μεγάλη δυσχέρεια για την καταβολή μισθών των εργαζομένων στον ΔΟΛ είναι αναγκαίο να εκδοθεί το ταχύτερο δυνατό η απόφαση ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ο νέος ιδιοκτήτης να αναλάβει τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων".

Παράλληλα, άσκησε ξεχωριστή παρέμβαση η εταιρεία DIMERA συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Με αυτή, η πλευρά Σαββίδη δήλωσε την αντίθεσή της στην ολοκλήρωση της διαδικασίας υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

SHARE: