Ο Αναστασιάδης μήνυσε τον Παπακωνσταντίνου

Στον δεύτερο ειδικό ανακριτή ο Θέμος Αναστασιάδης σχετικά με την υπόθεση Ζαχόπουλου.(EUROKINISSI-Β. ΠΑΠAΔΟΠΟΥΛΟΣ)
Στον δεύτερο ειδικό ανακριτή ο Θέμος Αναστασιάδης σχετικά με την υπόθεση Ζαχόπουλου.(EUROKINISSI-Β. ΠΑΠAΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Για συκοφαντική δυσφήμιση κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο εκδότης και δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης. Κατέθεσε μήνυση, ζητώντας την ποινική διωξή του. Το χρονικό της αντιπαράθεσης

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα ανάμεσα στον εκδότη της εφημερίδας "πρώτο Θέμα" Θέμου Αναστασιάδη και τον υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κατέθεσε, μέσω των δικηγόρων του μήνυση κατά του υπουργού και ζητάει από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, να ασκηθεί ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η διένεξη αφορά δημοσιεύματα της εφημερίδας "Πρώτο θέμα" αναφορικά με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της "Express Service" Ιωάννη Ραπτόπουλο και την προνομιακή σχέση του με το υπουργείο Οικονομικών, όπως αναφέρεται στην μηνυτήρια αναφορά.

Σε απάντηση των δημοσιευμάτων ο κ. Παπακωνσταντίνου εξέδωσε ανακοινώσεις στις οποίες συνέδεε τα επίμαχα δημοσιεύματα με δύο προγενέστερα εξώδικα του εκδότη προς τον υπουργό Οικονομικών αναφορικά με απάντηση του υπουργού Οικονομικών σε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με την εκκρεμή έρευνα του ΣΔΟΕ (κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας) επί υποθέσεων του κ. Αναστασιάδη.

Ο εκδότης αναφέρει ότι ο υπουργός Οικονομικών εκμεταλλευόμενος τα δύο εξώδικα διέδωσε σε βάρος του ψευδή γεγονότα.

Ο κ. Τέντες ανέθεσε τη μήνυση στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νικόλαο Παντελή για να τη μελετήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αγωγή στο "Πρώτο Θέμα" από Παπακωνσταντίνου

SHARE:

24Media Network