Μήνυση του δημάρχου Ζακύνθου κατά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυση του δημάρχου Ζακύνθου κατά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε ποιος είναι ο λόγος που ο δήμαρχος Ζακύνθου Στ. Μποζίκης κατέθεσε μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κοντονή

Μήνυση και αγωγή κατέθεσε ο δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης, μετά την ερώτηση του βουλευτή Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Κοντονή, στη Βουλή σχετικά με την καθυστέρηση του πορίσματος του ελέγχου στο Τμήμα Αλλοδαπών του πρώην δήμου Αρκαδίων, όταν δήμαρχος ήταν ο Στέλιος Μποζίκης.

Ο Στ. Μποζίκης έκανε λόγο για «υπέρβαση του μέτρου της πολιτικής αντιπαράθεσης» και για «συκοφαντική και προσβλητική ενέργεια» εκ μέρους του τοπικού βουλευτή, κατηγορώντας τον ότι εκείνος επέλεξε την οδό των δικαστηρίων και όχι ο ίδιος.

Ο κ. Κοντονής, από την πλευρά του, δήλωσε πως την περίοδο 2006-2010 -κατά την οποία ήταν δήμαρχος Αρκαδίων ο σημερινός δήμαρχος Ζακύνθου- έρευνα στο Τμήμα Αλλοδαπών του πρώην δήμου αποκάλυψε «σωρεία παρανομιών στον τομέα των αδειών παραμονής και εργασίας αλλοδαπών και λειτούργησε ένα συγκεκριμένο κύκλωμα έκδοσης αδειών χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις».

Ο βουλευτής μίλησε για «συγκάλυψη σοβαρής μορφής ανομίας και δόλιων συμφερόντων» και για «προσπάθεια κάλυψης από τον δήμαρχο Ζακύνθου, γεγονός που εκθέτει ανεπανόρθωτα την υπάρχουσα δημοτική αρχή και πλειοψηφία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network