ΜΠΥΡΑ

Από την Πάτρα μέχρι το ποτήρι μας: το ταξίδι της ΜΑΜΟΣ και το μυστικό της επιτυχίας από τον Παναγή Μάμο

Από την Πάτρα μέχρι το ποτήρι μας: το ταξίδι της ΜΑΜΟΣ και το μυστικό της επιτυχίας από τον Παναγή Μάμο

Το Magazine ταξίδεψε στην Πάτρα για να ακολουθήσει το ταξίδι της ΜΑΜΟΣ μέχρι τη στιγμή που φτάνει στο ποτήρι μας, ενώ ο Παναγής Μάμος, εγγονός του πρώτου διπλωματούχου Έλληνα ζυθοποιού, Πέτρου Μάμου, μας μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας της αγαπημένης μπίρας.