Απολύθηκε η εικονολήπτρια που έβαλε τρικλοποδιά σε πρόσφυγα. Νέο βίντεο τη δείχνει να κλωτσά δύο παιδάκια

Απολύθηκε η εικονολήπτρια που έβαλε τρικλοποδιά σε πρόσφυγα. Νέο βίντεο τη δείχνει να κλωτσά δύο παιδάκια

Το βίντεο που απεικονίζει μια εικονολήπτρια από την Ουγγαρία να βάζει τρικλοποδιά σε έναν πρόσφυγα με το παιδί του στην αγκαλιά, έκανε το γύρο του κόσμου προκαλώντας έντονη κατακραυγή και την απόλυση της Petra László. Καθώς φαίνεται όμως αυτή δεν ήταν η μόνη εξοργιστική πράξη της (VID)

Ένα νέο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα με πρωταγωνίστρια τη Petra László, την εικονολήπτρια που εξόργισε την υφήλιο όταν έβαλε τρικλοποδιά σε έναν πρόσφυγα που κρατούσε το παιδί του στην αγκαλιά, την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει από τους Ούγγρους αστυνομικούς, στο κέντρο Roeszke.

Στο νέο βίντεο, η οπερατρις του τηλεοπτικού σταθμού N1TV, που φέρεται να προβάλλει ακροδεξιές απόψεις, φαίνεται στο ίδιο σημείο να κλωτσά δύο παιδάκια.

Σύμφωνα πάντως με την τοπική ιστοσελίδα 444.hu, η László έχασε τη δουλειά της λόγω της κατακραυγής που προκάλεσε το περιστατικό σε όλο τον κόσμο αφού το βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο μέσω των social media.

"Η υπάλληλος μας φέρθηκε απαράδεκτα στο κέντρο Roeszke. Η εργασία της στο σταθμό τερματίστηκε αμέσως" έγραψε το N1TV στην ιστοσελίδα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Γυναίκα οπερατέρ βάζει τρικλοποδιά και ρίχνει στο έδαφος πρόσφυγα που κρατά στην αγκαλιά μικρό παιδί

SHARE:

24Media Network