ΝΑΤΑΛΙ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ναταλί Χατζηαντωνίου

Γεννήθηκε στη Λωζάνη. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ξεκίνησε τη σχέση της με τη δημοσιογραφία, ως συντάκτρια του Εξωτερικού Δελτίου στις εφημερίδες «Μεσημβρινή» και «Νέα Μεσημβρινή», εργάστηκε επί 17 χρόνια στο Πολιτιστικό τμήμα της «Ελευθεροτυπίας» και αργότερα ως αρχισυντάκτρια του Πολιτιστικού Ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Έθνος». Έχει συνεργαστεί με πολλά περιοδικά και ιστοσελίδες. Στο NEWS 24/7 έχει την αρχισυνταξία του Πολιτιστικού Ρεπορτάζ, ενώ διατηρεί καθημερινή πολιτιστική εκπομπή στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο»


Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

"Κακοποιητική συμπεριφορά" είναι κι όταν διώχνεις μαθητές από το μουσείο

ΓΝΩΜΕΣ

Το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο όταν απαγορεύτηκε η δωρεάν είσοδος μίας τάξης προσφυγόπουλων επειδή "δεν είναι Ευρωπαίοι πολίτες", με βάση την παρερμηνεία ενός νόμου, φανερώνει στην καλύτερη περίπτωση απαράδεκτη έλλειψη ευαισθησίας, αυτονόητης παιδαγωγικής αντίληψης και αντανακλαστικών.

Τουρίστες στην Ακρόπολη

Η Ακρόπολη δεν ανήκει σε κανέναν

ΓΝΩΜΕΣ

Η Κυβέρνηση όμως αντιμετωπίζει τις επιστημονικές ενστάσεις ή τις διαμαρτυρίες που αφορούν στις εργασίες στο εμβληματικό μνημείο της χώρας με ιδιοκτησιακούς όρους και με όρους πολιτικής και επικοινωνιακής διαχείρισης.

Ο υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Η γκάφα του Νικόλα Γιατρομανωλάκη με την πληρότητα και τον εμβολιασμό

ΓΝΩΜΕΣ

Σε πρωινή του ραδιοφωνική συνέντευξη ο υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού συνέδεσε την πληρότητα σε θέατρα και σινεμά με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και συγκατένευσε σε δημοσιογράφο που πρότεινε "όσοι είναι εμβολιασμένοι να μπορούν να μπουν σε περισσότερες δραστηριότητες".

Πασχαλινή διακόσμηση από την Περιφέρεια Αττικής

Με την "έμπνευση και τη δημιουργικότητα" του δημάρχου… Κολοκοτρωνιτσίου

ΓΝΩΜΕΣ

Οι διακοσμητικοί λαγοί, η μαγνητοσκόπηση του Πέτρου Γαϊτάνου σε ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας κι ένα λαϊκό πρόγραμμα με τους αδελφούς Διονυσίου, στοίχισαν στην Περιφέρεια Αττικής 116.374 ευρώ.

Φωτό αρχείου από παλαιότερη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Ένα "απολίτιστο" δελτίο Τύπου για μία διοργάνωση πολιτισμού

ΓΝΩΜΕΣ

*Από τις ανακοινώσεις και τον προγραμματισμό της επόμενης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου της Θεσσαλονίκης απουσίαζε εντελώς το όνομα του έως τώρα διευθυντή του φορέα, αν και ουδείς μπήκε στον κόπο να τον ενημερώσει για την τύχη του

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

"Τι θα ήταν αν δεν ήταν" υπουργός Πολιτισμού η Λίνα Μενδώνη;

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

*Παίξαμε το γνωστό παιχνίδι και καταλήξαμε πώς θα ήταν ο Βέλγος σουρεαλιστής ζωγράφος Ρενέ Μαγκρίτ, δημιουργός του περίφημου έργου "Η προδοσία των εικόνων" γνωστού ως "Αυτό δεν είναι μία πίπα". Και να γιατί.