Νέο επεισόδιο στο “σήριαλ” Τατσόπουλου – Πιτσιρίκου

Νέο επεισόδιο στο “σήριαλ” Τατσόπουλου – Πιτσιρίκου
ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI

Διαβάστε στο NEWS 247 για το νέο επεισόδιο στη διαδικτυακή κόντρα μεταξύ του γνωστού συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου και του Πιτσιρίκου

Δεν έχει τέλος η  διαδικτυακή κόντρα που ξεκίνησε με αφορμή ανάρτηση του blogger Πιτσιρίκου, το οποίο προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του συγγραφέα Π. Τατσόπουλου, καθώς θεώρησε ότι τον “φωτογραφίζει”.

Σε νέα ανάρτηση – απάντηση, με την οποία απαντά στα σχόλια του Π. Τατσόπουλου προχώρησε ο Πιτσιρίκος, μετά την οργισμένη αντίδραση του Π. Τατσόπουλου, σε κείμενο του blogger, με τίτλο “Οι πιο πουτάνες από τις πουτάνες”.

“Κάποιοι από τους χιλιάδες αναγνώστες του blog με πληροφορούν, πως εξέχουσες προσωπικότητες του ‘πνευματικού κόσμου’ δηλώνουν πως με διαβάζουν ενδελεχώς και δεν χάνουν λέξη μου, τόσο στο blog όσο και στα social media. Καλό θα τους κάνει. Ίσως, καταφέρουν να γράψουν κάτι που να διαβάζεται”, έγραψε.

Λίγο αργότερα, ο συγγραφέας, ο οποίος χρησιμοποιεί συχνά το προφίλ του στο facebook για να απαντά σε σχόλια, αναρτήσεις, αλλά και επιθέσεις, ανέβασε ένα κείμενο, από την εποχή όπως έγραψε, που ” ο Πιτσιρίκος γνώριζε τον Πέτρο Τατσόπουλο“.

“Για να μην νομίζει το μ@λ…σμένο…”

“Οχι τίποτε άλλο, αλλά να μην νομίζει το μ@λ..σμένο ότι είμαστε υποχρεωτικά όλοι χάπατα. Αφιερωμένο με αγάπη στους πιστούς φαν του αρουραίου”.

Λίγο νωρίτερα, χαρακτηρίζοντάς τον θλιβερό, είχε δημοσιεύσει το παρακάτω μήνυμα.

“Μια τελευταία πινελιά στη θλιβερή ιστορία με τον θλιβερό Πιτσιρίκο -γιατί, προφανώς, έχετε κι έχουμε κι άλλες δουλειές. Δεν διεκδικώ δάφνες μάντη Κάλχα αλλά, όπως ακριβώς προέβλεψα στην τελευταία μου ανάρτηση, ο σιχαμερός αρουραίος, έτσι και στριμωχτεί, θα αρνηθεί ότι αναφερόταν σ’ εμένα. Στη σελίδα του αναγνωρίζει εμμέσως πως δεν αναφερόταν σ’ εμένα για το χρηματισμό, αφού… δεν με γνωρίζει καν…

Προφανώς οι σποραδικές αναφορές του στο όνομά μου σε παλαιότερες αναρτήσεις του εννοούσαν έναν άλλο Τατσόπουλο, εξωγήινο, από τον Αλφα του Κενταύρου. Το δέχομαι. Δέχομαι επίσης καλόπιστα ότι κάποτε με γνώριζε -την πολύ παλιά εποχή, πριν από μερικούς μήνες δηλαδή- και κατόπιν με ξέχασε.

Μου αρκεί που, έστω και με αυτό το γελοίο τρόπο, τινάζει τη λάσπη πάνω από το όνομά μου [δυστυχώς η θρασυδειλία δεν θεραπεύεται από τη μια μέρα στην άλλη]. Εγώ ξεμπέρδεψα μαζί του. Απομένει φυσικά να μας αποκαλύψει ποιούς εννοούσε ότι χρηματίζονται. Εως ότου το κάνει -και κάτι μου λέει, το βρήκατε, πως δεν θα το κάνει ποτέ- θα παραμένει ένα βρωμερό τρωκτικό που συκοφαντεί ανερυθρίαστα και αδίστακτα όποτε ξεμένει από επιχειρήματα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή σας”.

Στο κείμενό του, με τίτλο “Οι πιο πουτάνες από τις πουτάνες”, ο Πιτσιρίκος εξαπέλυσε επίθεση προς τους συγγραφείς, που ανήκουν στο payroll πολιτικών, μεγαλοεπιχειρηματιών και λοιπών.

“Ο ‘πνευματικός κόσμος’ της Ελλάδας είναι βαθύτατα υλικός. Και βαθύτατα εξαγορασμένος. Για την ακρίβεια, ξεπουλημένος.

Επίσης, δεν πιστεύει κανείς πως οι Έλληνες συγγραφείς -με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις- ζουν από τις πωλήσεις των βιβλίων τους. Εδώ γελάμε. Δυνατά.

Ποιοι είναι αυτοί οι Έλληνες συγγραφείς που είναι στο payroll; Θα τους δείτε στα κανάλια δίπλα σε κομψευόμενους ‘αριστερούς’ δημοσιογράφους που ξεκίνησαν από το ΚΚΕ και τον Ριζοσπάστη και έκαναν εισοδισμό στα ΜΜΕ των νταβατζήδων για να ανατρέψουν το σύστημα από μέσα.

Θαυμάστε τους. Είναι οι πιο πουτάνες από τις πουτάνες.

(Ο τίτλος του κειμένου είναι από το βιβλίο “Το ποδήλατο του Λεονάρντο” του Paco Ignacio Taibo II.)”, έγραψε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα