ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Νίκος Γιαννόπουλος

Ο Νίκος Γιαννόπουλος γεννήθηκε καταχείμωνο, στις 14 Ιανουαρίου του 1979, ξημερώματα Κυριακής. Αφού κακοποίησε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, αποφάσισε να αδιαφορήσει για το Πανεπιστήμιο και να σπουδάσει αθλητικό ρεπορτάζ, αυτό δηλαδή που ήθελε να κάνει από τα χρόνια που έγραφε στην εφημερίδα της πέμπτης δημοτικού. Υπό αυτή την έννοια αισθάνεται ευτυχής γιατί τα τελευταία 20 χρόνια κάνει το χόμπι του επάγγελμα σε Sport FM, Αθηναϊκή, Contra.gr, Eπενδυτή και Sport24 Radio. Στο Contra.gr δε, τον ανέχονται τα τελευταία 15 χρόνια. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τις δύο κόρες του, που δεν τον βλέπουν συχνά.


Δυνάμεις της Αστυνομίας στην Πλατεία της Ν.Σμύρνης

Η βία αρέσει στην Αριστερά...

ΓΝΩΜΕΣ

Ο πολύ βολικός, για τη σημερινή κυβέρνηση και την παράταξη στην οποία στηρίζεται, μύθος ότι η Αριστερά αρέσκεται στη βία δεν έχει δράκο πια.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Όπισθεν ολοταχώς!

ΓΝΩΜΕΣ

Η κυβέρνηση οδηγεί το όχημα της χώρας έχοντας βάλει στο κιβώτιο των ταχυτήτων την όπισθεν και παρουσιάζοντας δυσανεξία στη διαφάνεια.

Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Ο ζόφος δεν ήταν αναπότρεπτος

ΓΝΩΜΕΣ

Τις τελευταίες 58 ημέρες έχουν χάσει τη ζωή τους 4046 συμπολίτες από κορονοϊό. Κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι αυτό ήταν αναπότρεπτο. Ε, λοιπόν δεν ήταν!

Πληβείοι και πατρίκιοι στην εκπαίδευση: Ας μην το επιτρέψουμε

Πληβείοι και πατρίκιοι στην εκπαίδευση: Ας μην το επιτρέψουμε

ΓΝΩΜΕΣ

Εν καιρώ πανδημίας το δημόσιο σχολείο στη χώρα θα έπρεπε να έχει εξοπλιστεί με τα πιο σύγχρονα εργαλεία. Αντ' αυτού όμως μένει τραγικά πίσω στον ανταγωνισμό με τα ιδιωτικά. Και αυτό δείχνει να είναι επιλογή.

Στιγμιότυπο από την απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Όχι, δεν είναι αθώοι, είναι φασίστες

ΓΝΩΜΕΣ

Η ώρα της αλήθειας για την ελληνική δικαιοσύνη έφτασε. Η 7η Οκτωβρίου και η απόφαση για τη δίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής θα καθορίσουν την Ελλάδα του μέλλοντος.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Γιατί τόση ιδεοληψία κυρία Κεραμέως;

ΓΝΩΜΕΣ

Η Νίκη Κεραμέως πολιτεύεται στον πολύ κρίσιμο τομέα της Παιδείας με το γινάτι και το πείσμα. Η ιδεοληψία της είναι πλέον ολοφάνερη και θα την πληρώσουν τα παιδιά μας.

Η ελληνική σημαία

Ομοψυχία δεν σημαίνει λευκή επιταγή

ΓΝΩΜΕΣ

Η αντιμετώπιση της κρίσης στην οικονομία και την εργασία δεν είναι ουδέτερη πολιτικά. Υπό αυτήν την έννοια η κυβέρνηση κρίνεται-και πρέπει να κρίνεται-αυστηρά.

Από τις επιχειρήσεις στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στις Καστανιές Έβρου

Πόλεμος στον εκφασισμό

ΓΝΩΜΕΣ

Ο εχθρός δεν είναι οι κατατρεγμένοι της άλλης πλευράς των συνόρων αλλά ο φασίστας της διπλανής πόρτας που πήρε το νόμο στα χέρια του θυμίζοντας εποχές 2013.

Επεισόδια στο λιμάνι των Μεστών στην Χίο, μεταξύ κατοίκων του νησιού και αστυνομικών που περίμεναν να επιβιβαστούν στο καράβι της επιστροφής προς την Αθήνα

Προσφυγικό: Η μεγάλα α(υτα)πάτη

ΓΝΩΜΕΣ

Το προσφυγικό ζήτημα και ο επιεικώς πρόχειρος τρόπος με τον οποίο το χειρίζεται η κυβέρνηση εξελίσσεται στη μεγάλη αυταπάτη της κυβέρνησης.

Πρόσφυγες

Αναζητείται κοινή λογική αλλά και αγάπη για τον άνθρωπο

ΓΝΩΜΕΣ

Είναι πολιτικό το ζήτημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού; Σαφώς, δεν χωρά σ' αυτό καμία αμφιβολία. Έχει κοινωνικές προεκτάσεις σημαντικές; Ούτε συζήτηση! Μα πάνω απ' όλα πρόκειται για υπόθεση ανθρωπιάς. Και να μας συγχωρείτε.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης σηκώνει το Ευρωπαϊκό το 2004 (Φωτογραφία αρχείου)

Φάουλ για κόκκινη κάρτα ο Ζαγόρ, δίκαιη η "αποβολή"

ΓΝΩΜΕΣ

Ο αρχηγός της Εθνικής το 2004 στο έπος της Πορτογαλίας κατοικοεδρεύει στις Βρυξέλλες για να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας και του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Μάλλον κάποιος πρέπει να του το θυμίσει