Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες
HAm?ý ??A?L ??u??? ?`O??c`E`?????r??? ?????`?? ?D?(EUROKINISSI-????KU) Eurokinissi

Για κακούργημα διώκονται τρεις από τους πέντε συλληφθέντες, μετά τα πολύ σοβαρά επεισόδια στην Κερατέα. Σε τακτικό ανακριτή ανατέθηκε η υπόθεση. Δείτε το βίντεο που απεικονίζει την έκταση των συγκρούσεων (Vid)

Σε οδομαχίες, με μολότοφ και συγκρούσεις, εξελίχθηκε ο αστυνομικός έλεγχος και η σύλληψη ενός άνδρα στην Κερατέα, το απόγευμα της Τρίτης.

Ακολούθησαν συγκρούσεις κατοίκων της περιοχής, που διαμαρτύρονται για την κατασκευή ΧΥΤΑ, με τα ΜΑΤ, κυνηγητό στους δρόμους και εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

Συνελήφθησαν πέντε άτομα, τα οποία την Τετάρτη (09/02) οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα. Τρεις από τους συλληφθέντες διώκονται από τον Εισαγγελέα για κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες – οι δύο για εκρήξεις και κατοχή εκρηκτικών και ο τρίτος για αδικήματα σε συνδυασμό με τις διατάξεις του νόμου περί δραστών με καλυμμένα πρόσωπα.

ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ. (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Icon

 

Σε βάρος των άλλων δύο εκ των πέντε ασκήθηκε δίωξη για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος. Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή.

Τα επεισόδια χθες ήταν εκτεταμένα, με τους κατοίκους να πολιορκούν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και να δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την αντίσταση στην κατασκευή ΧΥΤΑ. Το βίντεο που ακολουθεί απεικονίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα