Το άγνωστο blog του Ρασούλη

Το άγνωστο blog του Ρασούλη
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΡΑΣΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ MOTIONTEAM

Τις προσωπικές του ιδέες, τις απόψεις, αλλά και τα αρνητικά του σχόλια για τα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας, κατέθετε σε προσωπικό ιστολόγιο που διατηρούσε από το 2006 ο Μανόλης Ρασούλης. Δείτε τι έγραφε στο μπλογκ του ο Κρητικός καλλιτέχνης

Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από το θάνατο του Μανόλη Ρασούλη και ένω έχουν ήδη ακουστεί και γραφτεί αρκετά, εκείνο που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι ο ίδιος διέθετε δικό του προσωπικό μπλογκ, στο οποίο κατέθετε τις απόψεις του για την επικαιρότητα και όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα και τον κόσμο, από το 2006 έως το 2010.

Αν και δεν συνήθιζε να ανανεώνει το μπλόγκ του με μεγάλη συχνότητα, ωστόσο αυτό που φαίνεται να κέντρισε το ενδιαφέρον του Μανόλη Ρασούλη είναι η επίθεση εναντίον του Μανώλη Γλέζου στο Σύνταγμα, τον περασμένο Μάρτιο.

Ο ίδιος εξέφρασε την προσωπική του απογοήτευση, αναφέροντας χαρακτηριστικά “Βλέποντας στις ειδήσεις συγκλονισμένος, γεμάτος θλίψη και θυμό την επίθεση των ΜΑΤ ενάντια στον ήρωα Μανώλη Γλέζο, συνειδητοποιώντας την απόλυτη κατάντια της κοινωνίας, το λιγότερο που μπορώ να πω και να ζητήσω είναι: Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Σπύρο Βούγια παραιτηθείτε!”.

Ο ίδιος καταθέτει στο προσωπικό του ιστολόγιο ιδέες για μία άλλη Ελλάδα, αυτή που οραματίζεται ο ίδιος, σχολιάζει τις αναταράξεις στην Ελλάδα μετά την αιφνίδια δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τα εκλογικά αποτελέσματα τον Οκτώβριο του 2009 και την ανάδειξη του Γιώργου Παπανδρέου σε πρωθυπουργό της χώρας, αλλά και τις φωτιές του 2007 που έπληξαν δεκάδες χωριά της Πελοπονήσσου.

Δείτε τι έγραφε στο “ειρήνη ημίν”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα