Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου: Αυτά είναι τα νέα σπίτια που βγάζει στο σφυρί

H πολυκατοικία στο Μαρούσι

Πολυκατοικία σε Καλλιθέα, διαμερίσματα και καταστήματα στο Μαρούσι και στην Θεσσαλονίκη θα βγουν σε ηλεκτρονική δημοπρασία τον Ιούνιο απο την ΕΤΑΔ

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης την επίσημη προκήρυξη ανοιχτών ηλεκτρονικών διαγωνισμών για 17 αστικά ακίνητα ιδιοκτησίας της μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr.

Στο νέο cluster ακινήτων περιλαμβάνονται διαμερίσματα στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο Μαρούσι και στην Καλλιθέα, με εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση (κοντά σε σταθμό ΗΣΑΠ) και στη Θεσσαλονίκη κοντά στη Ρωμαϊκή αγορά.

H πολυκατοικία στην Καλλιθέα
H πολυκατοικία στην Καλλιθέα

Συγκεκριμένα πρόκειται για την πώληση ενός πολυώροφου κτιρίου κατοικιών, το οποίο αποτελείται από 23 διαμερίσματα, συνολικής δομημένης επιφάνειας 1.260,22 τ.μ. επί οικοπέδου 342,35, στην Καλλιθέα, σε απόσταση 2 λεπτών από τον ηλεκτρικό σταθμό ΗΣΑΠ, δύο ισόγειων καταστημάτων και 8 διαμερισμάτων στο ίδιο πολυώροφο κτίριο στο Μαρούσι, 250μ από τον ηλεκτρικό σταθμό ΗΣΑΠ και 6 διαμερίσματα στο ίδιο πολυώροφο κτίριο στη Θεσσαλονίκη, 350μ από τη Ρωμαϊκή Αγορά.

H πολυκατοικία στην Θεσσαλονίκη όπου διαμερίσματα της βγαίνουν στον διαγωνισμό της ΕΤΑΔ
H πολυκατοικία στην Θεσσαλονίκη όπου διαμερίσματα της βγαίνουν στον διαγωνισμό της ΕΤΑΔ

Η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων Δικαιολογητικών Συμμετοχής για τα ακίνητα στο Μαρούσι και την Θεσσαλονίκη η Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 και ώρα 14.00 και για το πολυώροφο ακίνητο στην Καλλιθέα είναι η Δευτέρα 24 Ιουvίου 2019 και ώρα 14.00.

Οι Γενικοί και οι Ειδικοί Όροι του Διαγωνισμού είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ (www.etasa.gr).

SHARE: