Πλειστηριασμοί: Στο "σφυρί" πάνω από 400 ακίνητα - Ανάμεσά τους και το Hydra Beach

Άποψη των ακινήτων της Αθήνας από το λόφο του Λυκαβηττού (EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΓΓΟΣ)
Άποψη των ακινήτων της Αθήνας από το λόφο του Λυκαβηττού (EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΓΓΟΣ) EUROKINISSI

Συνεχίζονται και αυτή την Τετάρτη οι πλειστηριασμοί, με εκατοντάδες ακίνητα, κατοικίες, επαγγελματικές στέγες, αγροτεμάχια, ακόμη και ξενοδοχεία, να βγαίνουν στο σφυρί.

Σήμερα, Τετάρτη 21 Μαρτίου, έχουν προγραμματιστεί 318 πλειστηριασμοί που αφορούν σε 495 ακίνητα. Σημειώνεται ότι ορισμένοι έχουν ήδη ανασταλεί κατόπιν συμφωνίας του επισπεύδοντος και του οφειλέτη.

Σήμερα είναι προγραμματισμένος και ο πλειστηριασμός του ξενοδοχείου Hydra Beach, πτην Ερμιονίδα του νομού Αργολίδας, με επισπεύδουσα την Eurobank.

Πρόκειται για παραθαλάσσιο ξενοδοχείο που καλύπτει έκταση 363 στρεμμάτων στην θέση Πλέπι Ερμιόνης, διαθέτει 343 δωμάτια, μπανγκαλόους και 659 κλίνες, πισίνες, κήπο 100 στρεμμάτων, αθλητικές εγκαταστάσεις, spa και άλλες εγκαταστάσεις. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει καθοριστεί στα 27,8 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, επισπεύδεται η διαδικασία για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη προς το Δημόσιο οι οποιο προγραμματίζονται από τις 27 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι από την 1η Μαίου οι πλειστηριασμοί για οφειλές στο δημόσιο θα γίνονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πλειστηριασμοί
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τράπεζες: Τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση 400.000 καταναλωτικών δανείων

Μετά φόβου πλειστηριασμού ρυθμίζονται δάνεια

ADVERTISING

SHARE: