Attica Bank: Μία νέα προοπτική για τους αυτοαπασχολούμενους και τις πολύ μικρές επιχειρήσεις

Attica Bank: Μία νέα προοπτική για τους αυτοαπασχολούμενους και τις πολύ μικρές επιχειρήσεις

Η Attica Bank στηρίζει τις πολύ μικρές επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες με διαφορετικούς τρόπους και λύσεις

Η εποχή που έχουμε αφήσει όλοι πίσω μας ήταν από κάθε άποψη μία ανατροπή σε σχέδια που είχαμε κάνει και σε ρουτίνες που είχαμε συνηθίσει. Όμως η αισιοδοξία ότι πλέον τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα, η εμπιστοσύνη στην αξία που έχουν οι ικανότητές μας είναι απαραίτητα εφόδια για να προχωρήσουμε μπροστά. Αυτό είναι κάτι που οι πολύ μικρές επιχειρήσεις και οι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες γνωρίζουν πολύ καλά.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι επαγγελματίες για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, η Attica Bank στηρίζει την πορεία τους συστηματικά με διαφορετικούς τρόπους και λύσεις. Ένας από αυτούς είναι μέσω της χορήγησης νέων δανείων κεφαλαίου κίνησης μέχρι €50.000, με ιδιαιτέρως ευνοϊκούς όρους μέσω του Γ΄ Κύκλου του Ταμείου Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19 της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (HDB).

Η κίνηση στήριξης έρχεται σε συνέχεια της επιτυχούς συμμετοχής της Attica Bank στους προηγούμενους δύο (2) Κύκλους του Προγράμματος Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19 της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (HDB), κατά τον οποίο χορηγήθηκαν δάνεια κεφαλαίου κίνησης σε ελληνικές επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους (μικρομεσαίες και μεγάλες) με την εγγύηση σε ποσοστό 80% από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (HDB).

Στον Γ’ Κύκλο τα δάνεια απευθύνονται σε πολύ μικρές επιχειρήσεις και αυτοαπασχολούμενους με τζίρο 200.000 ευρώ για το 2019, καθώς η επιμήκυνση των επιπτώσεων της πανδημίας πλήττει σημαντικά τις επιχειρήσεις αυτές. Παράλληλα, το ανώτατο ύψος δανείου αγγίζει έως το 25% του Κύκλου Εργασιών του 2019 και η διάρκεια του δανείου ανέρχεται έως 5 έτη.

Εάν ανήκετε στους ενδιαφερόμενους, μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://www.ependyseis.gr/mis,επιλέγοντας την Attica Bank ως την Τράπεζα από την οποία επιθυμείτε να χρηματοδοτηθείτε.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος θα βρείτε στο www.atticabank.gr.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version