Black Friday στο Public: Έτσι θα διαμορφώσεις μόνος σου τις τιμές που θα “πέσουν”

Black Friday στο Public: Έτσι θα διαμορφώσεις μόνος σου τις τιμές που θα “πέσουν”
Φέτος δεν θα δούμε τέτοιες εικόνες Eurokinissi

Η καμπάνια "Ζήτα τι θες σε Black Friday τιμές" που ξεκίνησε το 2018 ξεχώρισε ως η καλύτερη ενέργεια πολυκαναλικής επικοινωνίας στην Ευρώπη.

Το Public μπαίνει και φέτος στο “παιχνίδι” του Black Friday με προνομιακές τιμές, μετέχοντας στο “θεσμό” για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Στο public.gr/BF ο πελάτης μπορεί να διαμορφώσει ο ίδιος το πού θα πέσουν οι τιμές και να μάθει πρώτος όλες τις προσφορές.

Το Black Friday του Public έλαβε πρόσφατα πανευρωπαϊκή πρωτιά για την πρωτοπόρα κίνηση να δώσει την ευκαιρία στους καταναλωτές να δηλώσουν τι θα επιθυμούσαν να αποκτήσουν σε τιμές Black Friday φέρνοντας στο επίκεντρο τις προτιμήσεις τους. Η καμπάνια “Ζήτα τι θες σε Black Friday τιμές” που ξεκίνησε το 2018 ξεχώρισε ως η καλύτερη ενέργεια πολυκαναλικής επικοινωνίας στην Ευρώπη στα Digital Communication Awards που διοργανώνονται στο Βερολίνο.

Αν ανυπομονείς για νεo smartphone, τηλεόραση, laptop, tablet, προϊόντα gaming, παιδικά παιχνίδια και χιλιάδες άλλες προσφορές, ετοιμάσου για την Public Black Friday.

Το Black Friday έρχεται στο Public ακόμα πιο δυναμικό και πιο δικό σου από ποτέ για να αποκτήσεις όλα όσα θες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version