Coca-Cola HBC AG: Η ανακοίνωση μετά την απόφαση της μητρικής για αναστολή δραστηριότητας στη Ρωσία

Coca-Cola HBC AG: Η ανακοίνωση μετά την απόφαση της μητρικής για αναστολή δραστηριότητας στη Ρωσία
Coca Cola AP

Εξετάζει τα συμφέροντα των υπαλλήλων, των πελατών και των προμηθευτών της στη Ρωσία η Coca-Cola HBC AG, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, μετά την απόφαση της μητρικής για αναστολή δραστηριότητας στη Ρωσία.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Coca-Cola HBC AG, μετά την απόφαση της The Coca-Cola Company να αναστείλει τις δραστηριότητες της στη Ρωσία.

Αναλυτικότερα αναφέρεται: «Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της The Coca-Cola Company να αναστείλει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία, σεβόμαστε την απόφαση και εργαζόμαστε για την πλήρη εναρμόνιση της εφαρμογή της. Θα εξετάσουμε προσεκτικά τα συμφέροντα των υπαλλήλων, των πελατών και των προμηθευτών μας στη Ρωσία.

Η σχέση μας με την The Coca-Cola Company παραμένει ισχυρή και συνεχίζουμε να είμαστε σε στενή συνεργασία σε όλες τις υπόλοιπες αγορές μας.

Η καρδιά μας είναι με όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν από την αφάνταστη τραγωδία στην Ουκρανία. Συνεχίζουμε να παρέχουμε υποστήριξη σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό. Είμαστε ευγνώμονες για όλους τους υπαλλήλους μας, ιδιαίτερα αυτούς που παρείχαν προσωπική υποστήριξη. Προσθέτουμε τη φωνή μας στους πολλούς που θέλουν απεγνωσμένα να επιστρέψει η ειρήνη στην Ουκρανία».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα