Έκαναν φτερά στοιχεία για τις χρηματοδοτήσεις της ΓΕΝΟΠ

Έκαναν φτερά στοιχεία για τις χρηματοδοτήσεις της ΓΕΝΟΠ
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΗΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΕΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ/PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Phasma

Καταγγελία για πειστήρια αναφορικά με τις χρηματοδοτήσεις της ΓΕΝΟΠ από τη ΔΕΗ. Έκαναν φτερά τα στοιχεία. Έρευνα από τη ΔΕΗ

Μετά την εξαφάνιση πειστηρίων που είχαν παραχωρηθεί στις επιθεωρήτριες Δημόσιας Διοίκησης που διερευνούσαν την υπόθεση χρηματοδότησης της ΓΕΝΟΠ από τη ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ χαρακτήρισε σε ανακοίνωσή της ως σοβαρό το επεισόδια, επισημαίνοντας ότι ξεκίνησε διεξαγωγή εσωτερικής έρευνας στα γραφεία της επιχείρησης, κάνοντας λόγο για σοβαρό επεισόδιο.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, έκανε λόγο για προβοκάτσια, σημειώνοντας πως “δεν φοβόμαστε και δεν ανησυχούμε για την έρευνα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή”.

Μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή”, κάλεσε την κυρία που καταγγέλλει ότι χάθηκαν πειστήρια να προσέλθει στα γραφεία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ώστε να της δοθούν τα συγκεκριμένα στοιχεία.

Χαρακτήρισε νόμιμες τις χρηματοδοτήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, τονίζοντας πως αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε είναι παράνομοι όλοι οι υπουργοί που πέρασαν από το αρμόδιο υπουργείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα