Εκλογές ΓΣΕΒΕΕ: Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης ο απερχόμενος πρόεδρος, Γιώργος Καββαθάς

Εκλογές ΓΣΕΒΕΕ: Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης ο απερχόμενος πρόεδρος, Γιώργος Καββαθάς
Ο Γιώργος Καββαθάς Eurokinissi

Η παράταξη ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ συγκέντρωσε το 58,82% και 30 έδρες. Οι δηλώσεις του απερχόμενου προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργου Καββαθά.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (25/09) η 52η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ, με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η παράταξη ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ συγκέντρωσε το 58,82% και 30 έδρες. Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης είναι ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς.

Τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής:

Μετά την εκλογική διαδικασία ο πλειοψηφών Σύμβουλος του πλειοψηφούντος συνδυασμού ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ κ. Γιώργος Καββαθάς, δήλωσε:

«Τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στην Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 αποτελούν ηχηρή απάντηση των μικρών και πολύ μικρών επαγγελματιών που αγωνιούν μπροστά στα προβλήματα που ταλανίζουν την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα. Η νίκη αυτή του Συνδυασμού, είναι νίκη των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων της Πατρίδας μας και κανενός άλλου».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version