Εκταμίευση της δόσης και Eurogroup χωρίς Ελλάδα

Εκταμίευση της δόσης και Eurogroup χωρίς Ελλάδα
Spanish Economy Minister Luis de Guindos, left, speaks with Greek Finance Minister Euclid Tsakalotos during a meeting of eurogroup finance ministers at the European Council building in Luxembourg on Thursday, June 15, 2017. Eurogroup finance ministers met on Thursday to review the bailout program for Greece. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Για "κλείσιμο" των εκκρεμών ζητημάτων μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής και εκταμίευση της δόσης, κάνει λόγο ανώτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης

Την πεποίθησή του ότι τα εκκρεμή ζητήματα θα έχουν επιλυθεί μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής και ότι κατά την τηλεδιάσκεψη του ΔΣ του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας θα αποφασιστεί η εκταμίευση της επόμενης δόσης ύψους 7,7 δισ. εξέφρασε ανώτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης.

«Θα είναι το πρώτο Eurogroup μετά από πολλά που η Ελλάδα δε θα βρίσκεται στην ατζέντα» υπογράμμισε ο αξιωματούχος που ενημέρωσε τον Τύπο στις Βρυξέλλες ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας.

«Είμαι πεπεισμένος ότι στην αυριανή τηλεδιάσκεψη όποια εκκρεμή ζητήματα θα αξιολογηθούν ως εκπληρωμένα. Τα μικρά αυτά ζητήματα θα έχουν επιλυθεί μέχρι αύριο το απόγευμα» ανέφερε ο αξιωματούχος.

(Πηγή: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα