Έλληνες ευρωβουλευτές στο NEWS 247: Αισιοδοξία για εκταμίευση της δόσης

Έλληνες ευρωβουλευτές στο NEWS 247: Αισιοδοξία για εκταμίευση της δόσης
Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ρ. Κράτσα

Τι δήλωσαν Έλληνες ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες για το κρίσιμο Eurogroup. Κριτική στην ΕΕ για την καθυστέρηση στην εκταμίευση της δόσης (Pics+Vids)

Αποστολή: Σοφία Κατσαρέλη

Ενώ το Eurogroup, βρίσκεται σε εξέλιξη Έλληνες ευρωβουλευτές μίλησαν στο NEWS 247 και μετέφεραν την αισιοδοξία τους ότι η δόση θα εκταμιευθεί.

Η Ρόδη Κράτσα, ευρωβουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, τόνισε, μιλώντας στο NEWS 247 ότι η Ευρώπη θα κάνει το καθήκον της. 

“Πιστεύω ότι η Ευρώπη θα δώσει λύση και απάντηση στο ελληνικό πρόβλημα δηλαδή τη χρηματοδότηση της ελληνικής προσπάθειας για ανάκαψμη. Κι έτσι θα μπορέσει να ξημερώσει νέα μέρα και να δει την άλλη μεγάλη πρόκληση, τον προϋπολογισμό”.

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Δρούτσας δήλωσε στο NEWS 247 αισιόδοξος για την εκταμίευση της δόσης.

“Το θέμα δεν είναι να πάρουμε τη δόση αυτό το θεωρώ αυτονόητο. Το ζητούμενο είναι να γίνουν οι διαρθρωτικές αλλαγές και πρέπει να προχωρήσουν άμεσα” είπε χαρακτηριστικά.

Ο ευρωβουλευτής  των Οικ. Πρασίνων Νίκος Χρυσόγελος, κάλεσε την Ευρώπη να πάρει γρήγορα αποφάσεις.

“Η Ευρώπη αργεί ΝΑ πάρει αποφάσεις. Και αυτό έγινε κ με την περίπτωση της Ελλάδας. Η Ελλάδα αναγκάστηκε να πάρει πολύ γρήγορα βίαια μέτρα που έχουν επιπτώσεις στην κοινωνία κ στην οικονομία”.

Τέλος, ο ευρωβουλευτής Θεόδωρος Σκυλλακάκης, μιλώντας στο NEWS 247 εξέφρασε την ελπίδα ότι το ελληνικό θρίλερ θα έχει αίσιο τέλος.

“Ελπίζω ότι οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσιο τέλος για τη δόση, όμως το κλειδί δεν είναι η δόση, αλλά η σοβαρή βιωσιμότητα του χρέους κ η αποκατάσταση της ελληνικής αξιοπιστίας.

Το NEWS 247 βρίσκεται από την Δευτέρα στις Βρυξέλλες με την απεσταλμένη μας Σοφία Κατσαρέλη, η οποία συνοδεύει τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Σπύρο Δανέλλη που σε ειδική εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο θα παρουσιαστούν τα κρητικά κρασιά. Διαβάστε σχετικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα