Απίστευτη πρακτική Έλληνα εργοδότη: Επέβαλε στους εργαζομένους του να κάνουν push ups

Απίστευτη πρακτική Έλληνα εργοδότη: Επέβαλε στους εργαζομένους του να κάνουν push ups
ISTOCK

Ο επιχειρηματίας - ιδιοκτήτης εταιρίας τροφίμων φέρεται να είχε προσλάβει μέχρι και personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζομένους του ενώ τους έδινε και πτυχία για διάφορα αθλήματα.

Η απαράδεκτη τακτική Έλληνα εργοδότη προς τους εργαζομένους του, τους οποίους ανάγκαζε να κάνουν γυμναστική όταν δεν απέδιδαν στη δουλειά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, ο εν λόγω εργοδότης φέρεται να επέβαλε πειθαρχία λόχου και στρατιωτικούς βαθμούς. Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης εταιρείας τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα έδινε στα ανώτερα στελέχη της εταιρείας στρατιωτικούς βαθμούς όπως επιλοχίας, λοχαγός, ταξίαρχος κ.ά.

ADVERTISING

Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες η πρακτική του εργοδότη δεν σταμάταγε στην επιβολή βαθμών αλλά και στην απαίτησή του όλοι οι εργαζόμενοι να κάνουν push ups.

Μάλιστα φέρεται να είχε προσλάβει και personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζομένους του και να τους εκδίδει και πτυχία για διάφορα αθλήματα.

Μετά από όλα αυτά, όπως είναι φυσικό πολλοί εργαζόμενοι αποχώρησαν από την εταιρεία, ενώ υπήρξαν πολλοί που προσπάθησαν να νουθετήσουν τον επιχειρηματία, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

SHARE:

24Media Network