Δείτε πόσο αξίζει το βιογραφικό σας

Δείτε πόσο αξίζει το βιογραφικό σας
© DAILY MAIL

Πρόγραμμα στο διαδίκτυο σας επιτρέπει να δείτε τι μισθό πρέπει να παίρνετε με βάση το βιογραφικό σας. Μπορεί να στείλει και e-mail στο αφεντικό σας προτείνοντας αύξηση ή μείωση.

Ήρθε η ώρα να μάθετε πόσο πραγματικά αξίζει το βιογραφικό σας. Μια εφαρμογή στο διαδίκτυο με την ονομασία ''ValueMyCV'' μπορεί να υπολογίσει το μισθό που θα πρέπει να παίρνετε σε μια εργασία σας με βάση το βιογραφικό σας.

Δείτε πόσο αξίζει το βιογραφικό σας
© MAIL ONLINE

Συγκεκριμένα το ''ValueMyCV'' σκανάρει το βιογραφικό σας για πληροφορίες όπως τα προσόντα σας, την προϋπηρεσία και τις ικανότητες σας. Στη συνέχεια πραγματοποιεί μια αναζήτηση στο διαδίκτυο σε χιλιάδες καταλόγους εργασίας και βάση αυτού εκτιμά το ποσό που θα πρέπει να παίρνετε. Μάλιστα η εφαρμογή προσφέρει στον χρήστη και τη δυνατότητα να στείλει e-mail στο αφεντικό του με τα αποτελέσματα της έρευνας που έχει πραγματοποιήσει το ''ValueMyCV''.

Δείτε πόσο αξίζει το βιογραφικό σας
© MAIL ONLINE

Η εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει όσους πιστεύουν ότι το ποσό που τους προσφέρετε ή που λαμβάνουν είναι μικρότερο από όσο αξίζουν, αλλά και αντιθέτως να συνειδητοποιήσουν ότι παίρνουν περισσότερα από όσα θα έπρεπε με βάση το βιογραφικό τους.

Βέβαια η εφαρμογή δεν είναι αλάνθαστη. Αρκετές φορές μπορεί να αναζητήσει σε διαφορετικούς καταλόγους εργασιών από αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρουν το χρήστη και έτσι το αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Όμως το ''ValueMyCv'' προσφέρει στους χρήστες και άλλες δυνατότητες πέρα από το να βρίσκει το μισθό που θα έπρεπε να παίρνουν. Ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για το πως να ''πουλήσει'' τον εαυτό του καλύτερα σε συνεντεύξεις αλλά και προς τα που να κατευθυνθεί αν θέλει να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό.

Δείτε πόσο αξίζει το βιογραφικό σας
© MAIL ONLINE

Είστε έτοιμοι να μάθετε πόσο αξίζει το βιογραφικό σας ; Αν ναι τότε χρησιμοποιήστε την εφαρμογή  ValueMyCV.

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τα 17 θανάσιμα λάθη του βιογραφικού σας

SHARE:

24Media Network