H προκήρυξη προσλήψεων για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

H προκήρυξη προσλήψεων για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων ενάντια στην πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη 2017. (EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ποιες ειδικότητες ψάχνει η εταιρεία και ποια προσόντα πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι

Υπεγράφη σήμερα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., Καθηγητή κ. Φίλιππο Τσαλίδη, η απόφαση προκήρυξης διαγωνισμού για προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού. Με την απόφαση αυτή δρομολογείται η δημιουργία των πρώτων νέων θέσεων εργασίας από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στο πλαίσιο του συνολικού σχεδίου αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό.

Ακολουθεί αναλυτικά η σχετική προκήρυξη.

Διοικητική/ Οικονομική Διεύθυνση

– Έναν (1) πτυχιούχο Πανεπιστημίου στη Λογιστική

– Έναν (1) πτυχιούχο Πανεπιστημίου με γνώση Μηχανογραφημένης Λογιστικής

– Έναν (1) πτυχιούχο Πανεπιστημίου με γνώση της Λογιστικής Κόστους

– Έναν (1) πτυχιούχο Πανεπιστημίου, με πιστοποίηση Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή

Διεύθυνση Λειτουργίας

– Τέσσερις (4) Μηχανολόγους Μηχανικούς

– Δύο (2) Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς

Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού

– Έναν (1) Μηχανολόγο Μηχανικό, ή Πτυχιούχο Οικονομικών/ Χρηματοοικονομικών/ Μαθηματικών, με εξειδίκευση στην Επιχειρησιακή Έρευνα

– Έναν (1) πτυχιούχο Πανεπιστημίου στα Χρηματοοικονομικά με εξειδίκευση στον Τραπεζικό και Χρηματοπιστωτικό τομέα

– Έναν (1) Μηχανολόγο Μηχανικό, ή Πτυχιούχο Οικονομικών/ Χρηματοοικονομικών/ Μαθηματικών με εξειδίκευση στη Διαχείριση Κινδύνων

Διεύθυνση Επιβατικών Μεταφορών

– Έναν (1) Πτυχιούχο Πανεπιστημίου στο Μάρκετινγκ

Τμήμα Πληροφορικής

– Δύο (2) Junior Προγραμματιστές

– Έναν (1) Επιχειρησιακό Αναλυτή

– Έναν (1) Junior Διαχειριστή Βάσης Δεδομένων

Οι υποψήφιοι χρειάζεται, επίσης, να πληρούν και τα παρακάτω τυπικά προσόντα:

– Οι άντρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή από αυτές (είναι απαραίτητη η προσκόμιση Πιστοποιητικού Στρατολογίας).

– Να μην έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα ή να διώκονται για κακούργημα ή πλημμέλημα που συνεπάγεται στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων (είναι απαραίτητη η προσκόμιση Ποινικού Μητρώου).

– Να είναι κάτοχοι πτυχίου αγγλικής, επιπέδου Β2 (καλή γνώση) ή επιπέδου C2 (άριστη γνώση). H γνώση ιταλικής (επιπέδου Β2 ή C2 επιθυμητή).

Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε είκοσι δύο (22) ημερολογιακές ημέρες από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης στον ημερήσιο τύπο και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής βιογραφικών είναι η 31 Μαρτίου.

Θα γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικές αιτήσεις. Οι αιτήσεις θα συνοδεύονται από συνοδευτική επιστολή (στην Αγγλική γλώσσα). Επίσης, να αναφέρεται και η Διεύθυνση στην οποία απευθύνονται.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν το βιογραφικό τους, στην Αγγλική γλώσσα, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected].

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα