Εθνική Τράπεζα: Από αύριο η εξυπηρέτηση πελατών της Olympus Bank

Εθνική Τράπεζα: Από αύριο η εξυπηρέτηση πελατών της Olympus Bank
Εθνική Τράπεζα EUROKINISSI

Η εκτιμώμενη Ημερομηνία Έναρξης Εξυπηρέτησης των Δικαιούχων καταθέσεων της Olympus Bank από το δίκτυο καταστημάτων και το ψηφιακό δίκτυο της Εθνικής Τράπεζας είναι η Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Εθνικής Τράπεζας το Σάββατο (4/2) και με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων λογαριασμών καταθέσεων της Olympus Bank η ΕΤΕ ενημερώνει εκ νέου ότι:

Η εκτιμώμενη Ημερομηνία Έναρξης Εξυπηρέτησης των Δικαιούχων από το δίκτυο καταστημάτων και το ψηφιακό δίκτυο της Εθνικής Τράπεζας είναι η Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων Δικαιούχων, η Εθνική Τράπεζα υπενθυμίζει ότι έχει προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:

  • Ειδική Γραμμή Τηλεφωνικής Επικοινωνίας τίθεται σε λειτουργία από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 9.00 π.μ. Από την ώρα αυτή και για όσο διάστημα χρειαστεί, οι Δικαιούχοι μπορούν να καλούν στον αριθμό 210-4848300 για να εξυπηρετηθούν από στελέχη της Εθνικής Τράπεζας.
  • Παράλληλα, επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας στις πόλεις της Δράμας, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας για την εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων πελατών και μόνο, μέχρι τις 5 μ.μ. καθημερινά, ούτως ώστε να μπορούν να προσέλθουν σε αυτά εκτός κανονικού ωραρίου λειτουργίας και με λιγότερο φόρτο εργασίας.

Η ΕΤΕ σημειώνει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη, ταχύτερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δικαιούχων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα