Λεωνίδας Μπόμπολας: ‘Η φορολογική μου υπόθεση διευθετήθηκε οριστικά’

default image

Για οριστική διοικητική επίλυση της φορολογικής του εκκρεμότητας, κάνει λόγο ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας. Διαβάστε τι δήλωσε

Σε δήλωση προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της Ελλάκτωρ, Λεωνίδας Μπόμπολας, αφού αφέθηκε ελεύθερος, έχοντας πληρώσει πρόστιμο 1,8 εκατ. ευρώ, για φορολογική εκκρεμότητα.

“Με πρωτοβουλία μου επικοινώνησα σήμερα με τις αρμόδιες Αρχές της Δικαιοσύνης για διευθέτηση υπόθεσης φορολογικής φύσης. Η υπόθεση ήδη αρχειοθετήθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών, μετά την οριστική διοικητική επίλυσή της. Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται δεν ευσταθεί”, δήλωσε ο επιχειρηματίας, μετά τη διευθέτηση της υπόθεσής του.

Ο κ. Μπόμπολας, προσήλθε οικειοθελώς το πρωί της Τετάρτης, καθώς για την υπόθεση διενεργείτο προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας και προσκόμισε τα σχετικά δικαιολογητικά του Υπουργείου Οικονομικών, από τα οποία προκύπτει πλέον ότι δεν εκκρεμεί οικονομική υποχρέωση του επιχειρηματία προς το Δημόσιο και η σχετική υπόθεση μπαίνει στο αρχείο.

Ο Λ. Μπόμπολας προσερχόμενος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, ζήτησε προθεσμία προκειμένου να καταβάλει το ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ μέχρι τις 2:00 μεσημέρι της Τετάρτης, κάτι που έπραξε και αφέθηκε ελεύθερος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα