ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Συνεργάζεται με το κέντρο της UNESCO για την επαγγελματική κατάρτιση

ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Συνεργάζεται με το κέντρο της UNESCO για την επαγγελματική κατάρτιση
iStock

Δημιουργείται ένα διαδικτυακό εργαλείο - πιλότο αυτόαξιολόγησης της ικανότητας και ετοιμότητας ενός Κέντρου Τεχνικής Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ συνεργάζεται με το UNESCO-UNEVOC International Centre for TVET (Διεθνές Κέντρο για την Τεχνική Επαγγελματική Κατάρτιση) και το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο για την Επαγγελματική Κατάρτιση (BIBB), με την υποστήριξη του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Παιδείας & Έρευνας, στην υλοποίηση του διεθνούς έργου: “Bridging Innovation and Learning in TVET” (BILT).

Μαζί με άλλα 7 αντίστοιχα Κέντρα Τεχνικής Επαγγελματικής Κατάρτισης από την Αφρική, Ασία και Ευρώπη, δημιουργούν ένα διαδικτυακό εργαλείο – πιλότο αυτόαξιολόγησης της ικανότητας και ετοιμότητας ενός Κέντρου Τεχνικής Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Στο πλαίσιο του παραπάνω έργου, το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ διοργανώνει, τη Τρίτη 24 Μαΐου 2022 και ώρα 12:00 – 13:30, διαδικτυακή εκδήλωση, μέσα από την πλατφόρμα ZOOM, με αντικείμενο την ενημέρωση των ενδιαφερομένων σχετικά με την πιλοτική δοκιμή του παραπάνω εργαλείου εντός του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version