Κουρμούσης: 40.000 χρήστες επισκέφτηκαν την πλατφόρμα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

Κουρμούσης: 40.000 χρήστες επισκέφτηκαν την πλατφόρμα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό
Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον εξωδικαστικό μηχανισμό με ομιλητές τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι 7.300 επισκέπτες περιηγήθηκαν στην πλατφόρμα, 2.300 άρχισαν να συμπληρώνουν τις φόρμες και 150 άρχισαν ήδη να καταχωρούν τα χρέη τους.

«Πάνω από 40 χιλιάδες άτομα επισκέφτηκαν την ηλεκτρονική πλατφόρμα για , κατά τη χθεσινή, πρώτη ημέρα λειτουργίας της» δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή ” Πολύ νωρίς για να είμαι εδώ” με τον Αλέξανδρο Κλώσσα στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης.

Σημείωσε ότι 7.300 επισκέπτες περιηγήθηκαν, 2.300 άρχισαν να συμπληρώνουν τις φόρμες, ενώ 150 άρχισαν ήδη να καταχωρούν τα χρέη τους.

Πρόσθεσε ότι όσοι μπουν στη διαδικασία, θα μπορούν να παίρνουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, κάτι που ανοίγει τον δρόμο της δανειοδότησης.

Ο κ. Κουρμούσης, παρότρυνε τους ενδιαφερόμενους να συμβουλευτούν κάποιους ειδικούς, καθώς η αξία της ακίνητης ή άλλης περιουσίας της επιχείρησης θα κρίνει το μέγεθος του κουρέματος Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους που θα γίνει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα