Ο λογαριασμός HSBC Premier είναι αυτό που χρειάζεσαι από την τράπεζά σου

Ο λογαριασμός HSBC Premier είναι αυτό που χρειάζεσαι από την τράπεζά σου

Πλεονεκτήματα και ευελιξία στη διαχείριση των χρημάτων σου, για μια ζωή γεμάτη ζωή.

Στο νέο περιβάλλον των χαμηλών επιτοκίων των προθεσμιακών καταθέσεων που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, οι αποταμιευτές, μικροί και μεγάλοι, αναζητούν μια καλύτερη λύση. Έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα, ο οποίος να τους προσφέρει πλεονεκτήματα για όλη την οικογένεια, καθώς επίσης και ευελιξία στις τραπεζικές συναλλαγές, χωρίς σύνορα.

Η ζωή σήμερα έχει γεμίσει με απαιτήσεις και η γενιά των 50άρηδων, γνωστή και ως Generation X, έχει βρεθεί να φροντίζει τόσο τα παιδιά της, όσο και τους γονείς της. Η γενιά αυτή χαρακτηρίζεται ως «σάντουιτς», καθώς βρίσκεται ανάμεσα από τις άλλες δύο και είναι αναγκασμένη να προσφέρει υποστήριξη σε όλα τα άμεσα ή έμμεσα εξαρτώμενα μέλη.

Τι αναζητά η σημερινή Generation X από μια τράπεζα

Όπως καταλαβαίνει, λοιπόν, εύκολα κανείς, αυτό που αναζητά ένα άτομο που ανήκει σήμερα σε αυτό το ηλικιακό group και έχει γεμίσει με εμπειρίες, ταξίδια και ζωή, είναι ένα πρόγραμμα με καλύτερα επιτόκια, άμεση εξυπηρέτηση και πρόσβαση σε επενδυτικά προϊόντα με στόχο την αποκόμιση υπεραξίας ή εισοδήματος. Παράλληλα, θέλει όλα αυτά τα οφέλη να ισχύουν, τόσο για τη σύντροφο ,όσο και για τα παιδιά του, καθώς επίσης να του παρέχεται η δυνατότητα ανοίγματος ξεχωριστού λογαριασμού για τα παιδιά ή για πρόσωπα που μετακομίζουν στο εξωτερικό.

Όλα τα παραπάνω (και ακόμη περισσότερα) μπορεί να τα βρει κανείς στον λογαριασμό Premier της HSBC. Ο συγκεκριμένος προνομιακός λογαριασμός λανσαρίστηκε πρώτη φορά παγκοσμίως το 2008 για πελάτες της HSBC με ρευστότητα τουλάχιστον 60.000 ευρώ. Από τότε, όμως, ο κόσμος έχει αλλάξει αρκετά και μαζί του και ο λογαριασμός Premier.

Όλοι μας θέλουμε να έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στην οικογένειά μας όσα περισσότερα γίνεται. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να μπορούν να απολαύσουν και τα υπόλοιπα μέλη τα προνόμια, που παρέχει ένας λογαριασμός Premier; Μάλιστα, τώρα μπορεί να γίνει κάποιος μέλος του HSBC Premier με βάση όχι μόνο το ατομικό εισόδημα, τις καταθέσεις και τις επενδύσεις, αλλά και με βάση το οικογενειακό εισόδημα ή το στεγαστικό δάνειο.

Προνόμια χωρίς σύνορα

Αξίζει να σημειωθεί πως με τον λογαριασμό HSBC Premier στην Ελλάδα μπορείς να ζεις, να εργάζεσαι και να ταξιδεύεις ως Premier πελάτης σε 29 διαφορετικές χώρες. Φυσικά, η τράπεζα παρέχει τη δυνατότητα ανοίγματος λογαριασμού σε επιλεγμένες χώρες στο εξωτερικό, όλοι οι διεθνείς λογαριασμοί στην HSBC είναι διαθέσιμοι σε ένα σημείο με την υπηρεσία Global View, μπορείς να μεταφέρεις άμεσα και δωρεάν χρήματα μεταξύ των λογαριασμών στην HSBC παγκοσμίως με την υπηρεσία Global Transfers, ενώ τέλος υπάρχει η έκτακτη υπηρεσία Emergency Cash σε περίπτωση απώλειας πορτοφολιού στο εξωτερικό, για να σε σώσει από τη δύσκολη κατάσταση.

Τι παραπάνω κερδίζεις τώρα αν γίνεις σήμερα πελάτης Premier; Αποκτώντας την HSBC Premier MasterCard επωφελείσαι από το προνομιακό επιτόκιο 7,99%* σε όλους τους τύπους συναλλαγών με την Premier MasterCard για 2 χρόνια (λήξη 31/12/2022), έχεις 3 ή 6 άτοκες δόσεις για δαπάνες αξίας πάνω από 1000 ευρώ (για παράδειγμα δαπάνες διδάκτρων, εφορίας, υγείας κ.α.) και σε περίπτωση που αποφασίσεις να επενδύσεις για πρώτη φορά μέσω της HSBC ή να μεταφέρεις εκεί το επενδυτικό σου χαρτοφυλάκιο, μπορείς να κερδίσεις μέχρι και 500 ευρώ στον λογαριασμό σου.

Όσον αφορά τέλος τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί κάποιο φυσικό πρόσωπο για να ανοίξει έναν λογαριασμό Premier, θα πρέπει να έχει ετήσιο ατομικό εισόδημα τουλάχιστον 45.000 ευρώ ή οικογενειακό εισόδημα 60.000 ευρώ, να διατηρεί συνολική σχέση συνεργασίας 60.000 ευρώ ή περισσότερα, που αποτελείται από οποιεσδήποτε άλλες καταθέσεις ή επενδύσεις στην HSBC ή να έχει στεγαστικό δάνειο στην HSBC με ελάχιστο ποσό τα 200.000 ευρώ.

Όταν ζεις μια ζωή γεμάτη ζωή, εμπειρίες και μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, έχεις ανάγκη από ελευθερία κινήσεων, άμεση εξυπηρέτηση, ασφάλεια και μια σειρά από προνόμια. Ανακάλυψε όλα αυτά που σου προσφέρει ο λογαριασμός HSBC Premier και οραματίσου το μέλλον με αισιοδοξία.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

*Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης (Σ.Ε.Π.Π.Ε.) για το πρόγραμμα προνομιακού επιτοκίου 7,99% για νέες αγορές: Για αγορές €3.000 που εξοφλούνται σε 12 ισόποσες έντοκες δόσεις με ονομαστικό επιτόκιο 7,99% συν εισφορά Ν. 128/1975, 0,60%, χωρίς ετήσια συνδρομή κύριας κάρτας, ανέρχεται σε 8,94%. Επομένως, για ποσό 3.000 € το σύνολο καταβολών είναι 3.141,29€.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα