Ο Μοσκοβισί βλέπει στο 'βάθος' συμφωνία

Ο Μοσκοβισί βλέπει στο 'βάθος' συμφωνία

"Δυνατή μια συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της αν υπάρχει πολιτική βούληση", δηλώνει ο Επίτροπος τώρα ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί

Εφικτή "περισσότερο από ποτέ" είναι μια συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της, εκτίμησε σήμερα ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί από τις Βρυξέλλες.

"Πιστεύω, περισσότερο από ποτέ, ότι είναι δυνατή μια συμφωνία εάν όλοι συμμερίζονται την πολιτική βούληση. Οι επόμενες ημέρες θα είναι αποφασιστικής σημασίας για την Ελλάδα" είπε ο Επίτροπος μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, παρά το γεγονός ότι λίγη ώρα νωρίτερα, ανέφερε το ακριβώς αντίθετο.

Ο Μοσκοβισί υπενθύμισε ωστόσο ότι υπάρχει μεταξύ της Αθήνας και των πιστωτών της "μια διαφωνία όσον αφορά τους δημοσιονομικούς στόχους που προβλέπονται" στην πρόταση που υπέβαλαν τη νύχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη οι ελληνικές αρχές. Είπε μάλιστα ότι επικοινώνησε με "τον εκπρόσωπο των ελληνικών αρχών το απόγευμα (της Τρίτης) για να του αναφέρω εξ ονόματος της Επιτροπής ότι είχαμε διαφωνίες για τους προτεινόμενους δημοσιονομικούς στόχους".

"Οι τεχνικές συζητήσεις συνεχίζονται", κατέληξε ο Γάλλος Επίτροπος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σύνοδος Κορυφής, Αλέξης Τσίπρας
SHARE:

24Media Network