Όταν οι δημοσιογράφοι ‘παράτησαν’ τον Ντάισελμπλουμ και έτρεξαν στον Βαρουφάκη

Όταν οι δημοσιογράφοι ‘παράτησαν’ τον Ντάισελμπλουμ και έτρεξαν στον Βαρουφάκη

Δείτε το πιο χαρακτηριστικό βίντεο από το άτυπο Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας. Οι δημοσιογράφοι ρίχνουν 'άκυρο' στον επικεφαλής του Eurogroup, ενώ μιλά στις κάμερες και απευθύνουν το λόγο στο Γιάνη Βαρουφάκη. Πώς αντέδρασε ο ίδιος (Vid)

Ενώπιον ενός απροόπτου βρέθηκε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, την ώρα που έκανε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας.

Την ώρα που ο Ντάισελμπλουμ ανέφερε ότι η διορία είναι πιο σημαντική για την Ελλάδα και ότι ο Απρίλιος ήδη τελείωσε, στο βάθος προσέρχεται ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάης.

Τα φωτογραφικά φλας αστράφτουν και τα “Μr. Varoufakis, Mr. Varoufakis, Mr. Varoufakis” από όλους τους δημοσιογράφους, άρχισαν να πέφτουν  βροχή.

Τη στιγμή εκείνη ο Ντάισελμπλουμ αποφάσισε να ολοκληρώσει κακήν κακώς δηλώσεις του, λέγοντας: “Πρέπει να μιλήσετε με τον συνάδελφό μου τώρα”.

Το στιγμιότυπο περιέγραψε στο Twitter και ο δημοσιογράφος των FT, Πίτερ Σπίγκελ, με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ, πάντως, δεν έκανε καμία δήλωση και απλά χαμογέλασε στους δημοσιογράφους.

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 03.40)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα