Πηγαίνουν να κάνουν Πάσχα οι Θεσμοί

ΑΘΗΝΑ-Η ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΝΤΕΛΙΑ ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Η ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΝΤΕΛΙΑ ΒΕΛΚΟΥΛΕΣΚΟΥ.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Αφού προηγηθεί συνάντηση για να κλείσει η συγκεκριμένη φάση, οι θεσμοί θα αναχωρήσουν την Κυριακή από την Αθήνα

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής θα παραμείνουν στην Αθήνα οι επικεφαλής των θεσμών, καθώς, αφού προηγηθεί συνάντηση για το "κλείσιμο" της συγκεκριμένης φάσης, θα αναχωρήσουν.

Η επιστροφή των θεσμών θα γίνει μετά τις διακοπές του Πάσχα των Καθολικών (σ. στις 27 Μαρτίου), ενώ στο διάστημα αυτό θα συνεχιστούν οι συναντήσεις των τεχνικών κλιμακίων καθώς και τηλεδιασκέψεις, εφόσον χρειαστούν, σε κορυφαίο επίπεδο.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει συμφωνία / σύγκλιση σε σημεία  - κλειδιά του ασφαλιστικού και, σχεδόν, πλήρης συμφωνία για το φορολογικό.

"Έγινε σήμερα συζήτηση για τις συντάξεις η οποία συνεχίζεται στα τεχνικά κλιμάκια. Θα συζητήσουμε και αύριο Κυριακή για τις συντάξεις. Αύριο θα συζητήσουμε και για το πώς βλέπουμε το επόμενο πρόγραμμα των συζητήσεων. Προφανώς επειδή είναι το Πάσχα των Καθολικών και Διαμαρτυρόμενων, θα πρέπει και αυτοί οι άνθρωποι κάποτε να φύγουν και να κάνουν Πάσχα με την οικογένειά τους", δήλωσε μετά τη συνάντηση του Σαββάτου, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεν πρόκειται να μειωθούν οι κύριες συντάξεις, επανέλαβε ο υπουργός Εργασίας

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους Θεσμούς

SHARE: