Ποιους θα δουν Τσακαλώτος, Χουλιαράκης στην Ουάσινγκτον

Ποιους θα δουν Τσακαλώτος, Χουλιαράκης στην Ουάσινγκτον
Στην Ουάσινγκτον ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής του Γιώργος Χουλιαράκης Eurokinissi

Τους πρωταγωνιστές του ελληνικού προγράμματος θα συναντήσουν, στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ, ο υπουργός Οικονομικών και ο αναπληρωτής του

Με όλους τους πρωταγωνιστές του ελληνικού προγράμματος θα έχει συναντήσεις από την Παρασκευή ο υπουργός οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Ουάσινγκτον στο πλαίσιο της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ.

Ο υπουργός οικονομικών συνάντησε την Πέμπτη τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών κ. Γιώργο Χουλιαράκη προερχόμενος από ένα διήμερο επαφών που είχε στην Βοστόνη με επενδυτικούς οίκους. Το πρόγραμμα των δύο υπουργών θα είναι βαρύ αφού το απόγευμα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους των Ευρωπαίων δανειστών.

Συγκεκριμένα θα έχουν συναντήσεις στις 15:15 (ώρα Ελλάδας) με τον επίτροπο οικονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, στις 16:00 με τον πρόεδρο του Eurogroup κ Μάριο Σεντένο στις 16:40 με τον Γάλλο υπουργό οικονομικών Μπρούνο Λε Μερ και στις 21:00 με τον πρόεδρο της ΕΚΤ κ. Μάριο Ντράγκι.

Το Σάββατο θα είναι η ημέρα του ΔΝΤ. Ο υπουργός οικονομικών και ο αναπληρωτής του θα συναντηθούν στις 03:00 (ώρα Ελλάδας) με την Κριστίν Λαγκάρντ και στις 03:45 με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ κ Πολ Τόμσεν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα