Σε εξέλιξη η ανακριτική διαδικασία για τις Επιτροπές Διαφήμισης της Attica Bank

Υποκατάστημα της Attica Bank στην Αθήνα την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Υποκατάστημα της Attica Bank στην Αθήνα την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Τι διαβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωση σήμερα η νέα διοίκηση της Τράπεζας

Μυστική σύμφωνα με το νόμο, είναι η  ανακριτική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, αναφορικά με το διαφημιστικό πρόγραμμα που ενέκριναν προ ετών, οι Επιτροπές Διαφήμισης της Attica Bank.  Οπως διαβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωση σήμερα η νέα διοίκηση της Τράπεζας, «η συγκεκριμένη ανακριτική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι κατά το νόμο μυστική. Τα οποιαδήποτε τυχόν συμπεράσματα επί της εκκρεμούς αυτής υποθέσεως, θα είναι βεβιασμένα και πρόωρα».

Ειδικότερα, σχετικά με δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που αναφέρονται σε κλήσεις από τον ανακριτή μελών των Επιτροπών Διαφήμισης της Attica Bank για την υπόθεση διαφημίσεων σε συγκεκριμένα έντυπα κατά την περίοδο 2013 – 2015, η Τράπεζα ανακοινώνει τα εξής :

Από το Σεπτέμβριο του 2016, που ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα διοίκηση της Attica Bank, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυγίανσή της και τη λειτουργία της σε στέρεες και υγιείς βάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρέχει άμεσα στη Δικαιοσύνη κάθε ζητούμενο στοιχείο προς διευκόλυνση και επιτάχυνση του έργου της.

Η συγκεκριμένη ανακριτική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι κατά το νόμο μυστική. Τα οποιαδήποτε τυχόν συμπεράσματα επί της εκκρεμούς αυτής υποθέσεως, θα είναι βεβιασμένα και πρόωρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τράπεζες
SHARE:

24Media Network