Σόιμπλε: Υπερβολικά πολύ κουβέντα για την Deutsche Bank

Σόιμπλε: Υπερβολικά πολύ κουβέντα για την Deutsche Bank
In this photo taken with reflection through windows at the visitors tribune, German Finance Minister Wolfgang Schaeuble delivers his speech during the first day of the budget 2017 debate at the German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Sept. 6, 2016. (AP Photo/Markus Schreiber) AP

Η παγκόσμια ανάπτυξη δεν είναι καθόλου κακή, σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, ο οποίος αρνήθηκε και πάλι να σχολιάσει το ζήτημα της τράπεζας

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε το Σάββατο ότι έγινε υπερβολικά πολύ κουβέντα για την Deutsche Bank, μετά την απόφαση της κυβέρνησης των ΗΠΑ να επιβάλει πρόστιμο 14 δισ. δολαρίων στην τράπεζα.

Ο Σόιμπλε αρνήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα της Deutsche Bank, ωστόσο άλλοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, που συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσινγκτον την τρέχουσα εβδομάδα, δήλωσαν ότι η τράπεζα είναι αξιόχρεη, αναγνωρίζοντας ωστόσο προβλήματα στον τραπεζικό τομέα της Ευρώπης.

“Γίνεται υπερβολικά πολύ κουβέντα για την Deutsche Bank”, επεσήμανε ο Σόιμπλε.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών σχολίασε επίσης ότι η παγκόσμια ανάπτυξη δεν είναι καθόλου κακή και σημείωσε ότι τα αιτήματα για περισσότερη δημοσιονομική τόνωση δεν βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων αυτής της εβδομάδας.

Πηγή: Reuters

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα