Στην Αθήνα ο Μοσκοβισί για χρέος και επόμενη μέρα

default image

Ο Γάλλος επίτροπος θα συνοδεύεται από τον επικεφαλής της ομάδας της ΕΕ για την Ελλάδα κ. Ντέκλαν Κοστέλο

Η ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος αλλά και οι προοπτικές για λύση πακέτο για χρέος και «επόμενη μέρα» θα είναι τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τις συναντήσεις που θα έχει στην Αθήνα την Πέμπτη και την Παρασκευή ο επίτροπος της ΕΕ κ . Μοσχοβισί.

Ο Γάλλος επίτροπος θα συνοδεύεται από τον επικεφαλής της ομάδας της ΕΕ για την Ελλάδα κ. Ντέκλαν Κοστέλο ο οποίος θα ξεκινήσει σε τεχνικό επίπεδο την συζήτηση για την τέταρτη αξιολόγηση, που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Μάρτιο.

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα ο Επίτροπος κ. Moscovici θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιο Παυλόπουλο καθώς και το μεσημέρι με τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα Την ίδια μέρα ο κ. Moscovici θα πραγματοποιήσει επίσης συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο το απόγευμα θα συναντηθεί με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του “Κινήματος Αλλαγής”, κ. Φώφη Γεννηματά . και με τον πρόεδρο του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρο Φέσσα καθώς και με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ενώ θα επισκεφθεί και το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Αργά το απόγευμα θα είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση του Economist “The World in 2018 Gala Dinner”

Την Παρασκευή ο Γάλλος επίτροπος

Την Παρασκευή νωρίς το πρωί ο Γάλλος επίτροπος θα μεταβεί στη Βουλή των Ελλήνων και θα απευθύνει ομιλία στα μέλη της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης και την εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης.

Αργότερα το πρωί ο κ. Μοσχοβισί θα μιλήσει σε φόρουμ με θέμα “Grèce: les chemins de l’espoir – Ελλάδα: οι δρόμοι της ελπίδας” και αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Αλέξανδρο Χαρίτση και τελευταίο θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα