Στην Εθνική Ασφαλιστική το χαρτοφυλάκιο της International Life

Στην Εθνική Ασφαλιστική το χαρτοφυλάκιο της International Life
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ EUROKINISSI

Τι αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταβίβασης της International Life AEAZ

Στην Εθνική Ασφαλιστική περνάει το ασφαλιστικό χαρτοφυλάκιο της International Life, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της πρώτης. Τις επόμενες ημέρες υπογράφεται η σχετική συμφωνία, με την ολοκλήρωση των νομικών διαδικασιών.

Οπως έχει ήδη προσυμφωνηθεί, η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το μεταβιβαζόμενο χαρτοφυλάκιο από την ημερομηνία υπογραφής της τελικής συμφωνίας .

Σημειώνεται ότι  το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής, που συνεδρίασε στις 6 Φεβρουαρίου υπό την προεδρία του κ. Χριστ. Σαρδελή , αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει στην υλοποίηση της συμφωνίας μεταβίβασης του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου της International Life AEAZ, στο πλαίσιο της 185/12.5.2016 απόφασης της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η τελική συμφωνία προβλέπεται να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες, αφού ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες. Η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το μεταβιβαζόμενο χαρτοφυλάκιο από την ημερομηνία υπογραφής της τελικής συμφωνίας (η οποία θα ανακοινωθεί) και εφεξής.

“Πιστεύουμε ότι η συμφωνία θα αποβεί επωφελής τόσο για τους κατόχους των συμβολαίων που μεταβιβάζονται όσο και για την Εθνική Ασφαλιστική, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα