Συμφωνία με την τρόικα μέχρι τη Δευτέρα προανήγγειλαν Στουρνάρας- Μητσοτάκης

Συμφωνία με την τρόικα μέχρι τη Δευτέρα προανήγγειλαν Στουρνάρας- Μητσοτάκης
Νέα συνάντηση με τους επικεφαλής των δανειστών είχε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 ο Αντώνης Σαμαράς στο πρωθυπουργικό του γραφείο. Επί τάπητος τέθηκαν οι τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις, τα μέτρα που πρέπει να λάβει η ελληνική κυβέρνηση, καθώς και οι αποκρατικοποιήσεις. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα συνολικής αύξησης των απολύσεων, πέραν των 15.000, που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης

Υπάρχει πρόοδος σε όλα τα θέματα, δήλωσε οι υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Είπε ακόμη ότι οι συναντήσεις με τα μέλη της τρόικας θα συνεχιστούν και αύριο και μεθαύριο και την Κυριακή, αν χρειαστεί.

«Πηγαίνουμε για πολιτική συμφωνία τη Δευτέρα» ανέφερε ο κ. Στουρνάρας.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε, από την πλευρά του, ότι «θα είμαστε έτοιμοι τη Δευτέρα» και πρόσθεσε πως είναι απαραίτητο να υπάρξει συμφωνία και στο θέμα του Δημοσίου.

«Να σας πω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα συνολικής αύξησης των απολύσεων, πέραν των 15.000, που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα