Θεσμοί: Εποικοδομητικές οι συζητήσεις στην Αθήνα

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κατα την είσοδο του στο ξενοδοχείο Hilton για την συνέχιση των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσω΄πους των δανειστών την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κατα την είσοδο του στο ξενοδοχείο Hilton για την συνέχιση των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσω΄πους των δανειστών την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται οι θεσμοί, μετά τις επαφές τους με την ελληνική κυβέρνηση στην Αθήνα

«Διεξήχθησαν εποικοδομητικές συζητήσεις σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις που αποτελούν μέρος των προγραμμάτων του ΕΜΣ και του ΔΝΤ. Οι εργασίες θα συνεχιστούν τις προσεχείς εβδομάδες για να προχωρήσουν περαιτέρω και να ολοκληρωθούν. Οι ελληνικές Αρχές ανέλαβαν τη δέσμευση να υλοποιήσουν τις απαραίτητες ενέργειες για την έγκαιρη ολοκλήρωση της τέταρτης αναθεώρησης του προγράμματος ΕΜΣ, με σκοπό την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος».

Τάδε έφη εκπρόσωπος των θεσμών για τις συζητήσεις που πραγματοποιούνται στην Αθήνα σε σχέση με την τέταρτη αξιολόγηση. Όλα βαίνουν καλώς και τα κλιμάκια θα εκτιμήσουν την πορεία των προαπαιτούμενων, συνέχισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προθεσμία ως τον Ιούνιο για την τέταρτη αξιολόγηση

Κόκκινα δάνεια και πλειστηριασμοί 'απειλούν' τη διαπραγμάτευση

ADVERTISING

SHARE: