Αναβάλλονται οι πανελλήνιες εξετάσεις σε Λέσβο και Χίο

Αναβάλλονται οι πανελλήνιες εξετάσεις σε Λέσβο και Χίο
Πρεμιέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων με τους υποψηφίους από τα Γενικά Λύκεια να εξετάζονται στο μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας στο 57ο ΓΕΛ στους Αμπελόκηπους, την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Η αναβολή λόγω του ισχυρού σεισμού, προς το παρόν, αφορά τις εξετάσεις την Τρίτη. Την ίδια μέρα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη συνέχεια

Την αναβολή των πανελλήνιων εξετάσεων των υποψηφίων των ΕΠΑΛ στη Λέσβο και τη Χίο, την Τρίτη, αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων λόγω του ισχυρού σεισμού που έπληξε την περιοχή.

Όπως σημειώνεται, την Τρίτη θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση αφού έχει αξιολογηθεί η κατάσταση από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έχει διαμορφωθεί πληρέστερη εικόνα της κατάστασης των σχολικών συγκροτημάτων που έχουν οριστεί ως εξεταστικά κέντρα στα δύο αυτά νησιά.

“Είναι αυτονόητο ότι προέχει η ασφάλεια των μαθητών που διαγωνίζονται, η εξασφάλιση της συμμετοχής όλων με ίσους όρους. Το Υπουργείο, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση εξασφαλίζοντας την ομαλή συνέχεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα