Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Τις ημερομηνίες ανακοίνωσης των βαθμολογιών σε ειδικά μαθήματα, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Μετά την έναρξη ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε Λέσβο και Χίο που οι Πανελλήνιες 2017 αναβλήθηκαν λόγω ισχυρής σεισμικής δόνησης, το υπουργείο Παιδείας προβαίνει στην ανάρτηση την ερχόμενη Δευτέρα των αποτελεσμάτων στα ειδικά μαθήματα, τα οποία ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 30-6-2017.

Σημειώνεται ότι η οριστικοποίηση του μηχανογραφικού δελτίου ολοκληρώνεται την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείο Παιδείας:

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων, που ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 30-6-2017, θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 10-7-2017 περί τις 13:00.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επίσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Παρασκευή 14-7-2017. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πανελλήνιες 2017
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πανελλήνιες 2017: Αναρτώνται οι βαθμολογίες των μαθητών Χίου και Λέσβου

Μηχανογραφικό 2017: Ο οδηγός για τη σωστή συμπλήρωση

Αυτός είναι ο αριστούχος των αριστούχων στις Πανελλήνιες

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2017: Κάτω από τη βάση το 90% των υποψηφίων στα Μαθηματικά

SHARE:

24Media Network