Ενδοσχολικές τέλος για τη Γ’ Λυκείου – Ξεκινούν οι εξετάσεις στα Γυμνάσια

Ενδοσχολικές τέλος για τη Γ’ Λυκείου – Ξεκινούν οι εξετάσεις στα Γυμνάσια
Πανελλαδικές εξετάσεις Eurokinissi

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Πανελλήνιων εξετάσεων στη Γ’ Λυκείου. Τελείωσαν σήμερα οι ενδοσχολικές στη Γ’ Λυκείου, συνεχίζονται σε Α’ και Β’ Λυκείου. Ξεκινούν από σήμερα οι εξετάσεις στα Γυμνάσια

Λήξη σημάνει σήμερα για τις ενδοσχολικές εξετάσεις των μαθητών της Γ’ Λυκείου, ενώ ξεκινά και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση έναρξης των Πανελλήνιων εξετάσεων την ερχόμενη Πέμπτη 7 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ και την ερχόμενη Παρασκευή 8 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και Εσπερινά Λύκεια.

Παράλληλα, το τελευταίο κουδούνι χτύπησε χτες στα Γυμνάσια της χώρας, σηματοδοτώντας τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς, ενώ από σήμερα 1 Ιουνίου ξεκινά η εξεταστική περίοδος των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων.

Οι εξετάσεις θα διαρκέσουν έως και τις 6 Ιουνίου και τα αποτελέσματα θα πρέπει να έχουν εκδοθεί το αργότερο έως τις 12 Ιουνίου. Οι εξετάσεις για όσους τυχόν απουσιάσουν δικαιολογημένα, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 7 Ιουνίου.

Με την έκδοση των αποτελεσμάτων, θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της υποστηρικτικής διδασκαλίας – για όσους μαθητές παραπεμφθούν σε επαναληπτική εξέταση – μαζί με το πρόγραμμα της δεύτερης εξεταστικής περιόδου.

Η δεύτερη εξεταστική περίοδος θα διενεργηθεί μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, αρχίζοντας από τις 21 Ιουνίου. Τα αποτελέσματα της εν λόγω περιόδου θα πρέπει να εκδοθούν το αργότερο μέχρι τις 27 Ιουνίου.

Πάντως μέχρι και τις 12 Ιουνίου (ανάλογα με τον προγραμματισμό του κάθε σχολείου), δίνονται οι έλεγχοι προόδου του δεύτερου τετραμήνου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα