Πανελλήνιες 2016: Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική, Βιολογία και Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής

Πανελλήνιες 2016: Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική, Βιολογία και Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής

Αναλυτικά τα θέματα στα μαθήματα Γενικής Παιδείας (Ιστορία, Φυσική, Βιολογία και Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής) που διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (Ομάδα Β') κατά τις σημερινές Πανελλήνιες

Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου, η πρώτη εβδομάδα στις Πανελλήνιες εξετάσεις με τους υποψήφιους Γενικών Λυκείων (με το παλιό και το νέο σύστημα) να εξετάζονται σε Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και στην Ιστορία, αμφότερα Γενικής Παιδείας.

Την ίδια στιγμή, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ (ομάδα Β) που δίνουν με το παλιό σύστημα, θα εξεταστούν σε ένα από τα εξής μαθήματα Γενικής Παιδείας: Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής ή Ιστορία.

Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα, για τα οποία έχει καθοριστεί εξεταστέα ύλη κοινή για το παλαιό και το νέο σύστημα, συνεξετάζονται.

Την Δευτέρα οι Πανελλήνιες έκαναν πρεμιέρα με την Έκθεση, ενώ την Τετάρτη την σκυτάλη πήραν τα Αρχαία και Μαθηματικά Κατεύθυνσης. Τα θέματα κρίνονται βατά μέχρι τώρα και δεν έχουν σημειωθεί αστοχίες στην επιλογή των ερωτήσεων.

Το επόμενο ραντεβού των υποψηφίων θα είναι την ερχόμενη Δευτέρα με Ιστορία και Φυσική Κατεύθυνσης.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα ολοκληρωθούν την 1η Ιουνίου με την εξέταση στο μάθημα της Βιολογίας, ενώ οι βάσεις εισαγωγής θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς το NEWS 247 σε συνεργασία με τα φροντιστήρια ” Στόχος ” και ” Θεσμός ” σάς μεταδίδουν καθημερινά τα θέματα και τις απαντήσεις σε όλα τα μαθήματα.

Πώς θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των εξετάσεων.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΝIΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ:

 

 

 

 

 

Πηγή Φωτογραφίας: sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα