Πανελλήνιες 2016: Τα θέματα στα Μαθηματικά για τα ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2016: Τα θέματα στα Μαθηματικά για τα ΕΠΑΛ

Στο μάθημα των Μαθηματικών εξετάζονται σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ. Αναλυτικά τα θέματα

Στο μάθημα των Μαθηματικών εξετάζονται σήμερα Πέμπτη οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που επέλεξαν να διαγωνιστούν με το νέο σύστημα στις φετινές Πανελλήνιες , ενώ στα θρανία κάθονται και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α’ του παλιού συστήματος.

Την σκυτάλη παίρνουν την Παρασκευή οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (με το παλιό και το νέο σύστημα) και με τις εξετάσεις στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, αλλά και την Ιστορία, αμφότερα γενικής Παιδείας.

Για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που δίνουν με το παλιό σύστημα, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των εξής μαθημάτων γενικής Παιδείας: Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία.

Υπενθυμίζεται ότι, τα μαθήματα, για τα οποία έχει καθοριστεί εξεταστέα ύλη κοινή για το παλαιό και το νέο σύστημα, συνεξετάζονται.

Χθες οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων και των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν στα Αρχαία Ελληνικά και τα Μαθηματικά, μαθήματα  ομάδας προσανατολισμού (με το νέο σύστημα) και κατεύθυνσης (με το παλιό σύστημα).

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς το NEWS 247 σε συνεργασία με τα φροντιστήρια ” Στόχος ” και ” Θεσμός ” σάς μεταδίδουν καθημερινά τα θέματα και τις απαντήσεις σε όλα τα μαθήματα.

Πώς θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των εξετάσεων.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΛ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα