Πανελλήνιες 2018: Τα θέματα στα πέντε μαθήματα των ΕΠΑ.Λ.

Στιγμιότυπο από την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων
Στιγμιότυπο από την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων EUROKINISSI

Σε πέντε μαθήματα εξετάστηκαν σήμερα Τρίτη οι υποψήφιοι από τα Επαγγελματικά Λύκεια για εισαγωγή στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Αναλυτικά τα θέματα. Συνέχεια αύριο με μαθήματα Προσανατολισμού για τα ΓΕΛ

Με τα μαθήματα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ιστορία των Τεχνών - Έργα και Δημιουργοί συνεχίστηκαν σήμερα Τρίτη, οι Πανελλήνιες για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων.

Στο μάθημα Ιστορία των Τεχνών - Έργα και Δημιουργοί, εξετάζονται α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης Εσπερινών ΕΠΑ.Λ σχ. έτους 2017-2018 και β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (μόνο για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).

Οι υποψήφιοι των Ημερήσιων και Εσπερινών Λυκείων επιστρέφουν στα εξεταστικά τους κέντρα αύριο, Τετάρτη, με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματισμένο Περιβάλλον και από τις τρεις Ομάδες Προσανατολισμού.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πανελλήνιες

ADVERTISING

SHARE: